1 bilgisayar 1 monitörden 2 görüntü almak mümkün mü?

MrNahya

Femtopat
Daha fazla  
Geniş tek monitörde 2 farklı monitör gibi görüntü almaya çalışıyorum.

Oyunları pencereli modda oynarsan evet. Tam olarak nasıl bir plan var kafanda?

Split screen destekleyen monitörlerde mümkündür. 2 tane HDMI kablosu ya da 1 HDMI+1 DP kablo ile çalışır. LG ve Samsung'da birkaç modelde vardı.

2 farklı monitör gibiden kastınız sağ tarafta oyun sol tarafta Discord, Chrome, Spotify vs. mi?

Galiba arkadaş iki farklı işletim sistemlerini aynı anda tek bilgisayardan çalıştırıp tek monitörde aynı anda görüntüsünü almaktan bahsediyor.

Galiba arkadaş iki farklı işletim sistemlerini aynı anda tek bilgisayardan çalıştırıp tek monitörde aynı anda görüntüsünü almaktan bahsediyor.

Arkadaşın kullanmak istediği yapıyı LG ve Samsung kullanıyor. Destekleyen bir monitör kullanması lazım. Sizin dediğiniz gibi kullanımıda var. Picture By picture özelliği ile 2 bilgisayarı tek monitörde tek klavye ve Mouse'la bile kullanmaya izin veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam şu kısımdaki 1 monitorden 2 farklı ekran almak istiyorum monitoru ayırmak istiyorum

hocam dediğiniz gibi fakat ben tek kabloyla yapılabildğini merak ediyorum monitorum desteklemiyo ayrıca

Son düzenleme:

Tek kablo ile 2 görüntü çıkışı olamaz. Bu monitörlere bağlantı yaparken 2 görüntü için 2 kablo gerekiyor. Teknik açıdan tek kablo ile 2 farklı görüntü almak da mümkün değil (2 aynı görüntü alınabilir fakat 2 farklı görüntü alınamaz). Bu sebeple 2 kablo kullanarak 2 görüntü çıkışı elde etmeniz zaruri durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…