1 Bilgisayar 3 Kullanıcı sistem nasıl yapılır?

Daha fazla  
Merhaba, küçük bir işletmem var. Kafamdaki şey şöyle: 1 bilgisayar olacak. Bu bilgisayarda muhasebe programı yüklü olacak. Ve 3 kullanıcı aynı hafızayı kullanacak ama farklı işlemler yapabilecek. Windows Server 2016 yükledim fakat aradığım şeyi bulamadım. ibik.ru sitesinde Aster programını buldum indirdim. Deneme sürümüydü. Benim isteklerimi karşılıyordu fakat güvenemiyorum. Başka bir çözüm bulabilir miyim?

Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama istediğin şey, bir ana PC ve 2 diğer bilgisayar olacak ve muhasebe programını kullanacaksınız eğer böyle ise Netsis programı var. Bizim şirkette 8,10 yıldır kullaniyoruz ve memnunuz.

Hayır. Şuan bir muhasebe programım var. Bilgisayarımda fakat. Çoklu kullanım yapmak istiyorum. 1 Bilgisayara 3 monitör bağlı olacak. Üçü de birbirinden farklı kullanılabilecek. Ama aynı hafızayı kullanacaklar. Yani 1 PC, 3 Monitör, 1 Hafıza, 3 Fare, 3 Klavye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…