Çözüldü 1 bilgisayara 2 tane Bluetooth dongle takılırsa çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar.

Geçenlerde Sennheiser momentum 4 Wireless kulaklık satın aldım. Bilgisayarımda Bluetooth dongle TP-Link UB500 5.0 USB kullanıyorum. Kulaklığı Bluetooth ile kullanırken ses gecikmesi yaşıyorum. Videoya start verdiğimde 2-3 saniye sonra ses geliyor.

Ugreen bu konu ile ilgili bir dongle yapmış. Sadece kulaklıklar bağlanabilir ibaresi yer alıyor açıklamalarda.

Boş vakitlerimde oyunda oynayan birisiyim. PS5 ve Xbox kontrolcüleri kullanıyorum. Kafama takılan tek bir soru bunu taktığımda diğer USB Bluetooth dongle iptal mi etmek zorunda kalacağım yoksa Ugreen aparatına sadece kulaklığı bağlayıp diğer Bluetooth dongle ile diğer cihazları çalıştırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam standart BT donglelar sadece birini aktif olarak destekler. Birini kullanmak için diğerini devre dışı bırakmanız gerekecektir. Sizin attığınız sadece ses iletimi sağlayan bir Transmitter Host yüklüyor, ses odaklı USB aygıtı gibi davranıyor. Direkt standart bir BT dongle gibi değil. Sorunsuzca kullanabilirsiniz bu sebeple.
Hocam standart BT donglelar sadece birini aktif olarak destekler. Birini kullanmak için diğerini devre dışı bırakmanız gerekecektir. Sizin attığınız sadece ses iletimi sağlayan bir Transmitter Host yüklüyor, ses odaklı USB aygıtı gibi davranıyor. Direkt standart bir BT dongle gibi değil. Sorunsuzca kullanabilirsiniz bu sebeple.

Son düzenleme:
Çözüm
@Mustafa.Kaan Peki hocam bana bir yol önerir misiniz yani ben bu kulaklığı gecikmesiz nasıl bağlayabilirim?

Sağlam bir 5.3 veya 5.4 dongle alsak iş çözülür mü?
Hocam güzelce araştırdım, cevabımı düzenledim. Hatam için kusura bakmayınız. Rahatça kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı