1 bilgisayarda 2 farklı internet kullanılabilir mi?

froob42

Hectopat
2 tane internetim var, birisyle YouTube video yüklerken diğeriyle de oyun oynamak istiyorum mesela yapabilir miyim? Aynı bilgisayardan.

1080p video izleyeceksiniz ve 1000 civarı bütçeniz varsa 2. el 1000 TL'ye monitör dahil çok kötü bir sistem alabilirsiniz. Atholn II X4 bile yeterli olur 1080p video için. Sorunuza gelirsek: Yazdığımdan da anlaşılacağı üzere pek mümkün değil.

Bu Video yu izleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence mümkün. Olmayabilir de tabi ama iki farklı ağ bağdaştırıcısından yönlendirme ile olabilir gibi geliyor.
Sanmam hocam. İki farklı ağ bağlayabilir ama kafasına göre şu ağdan indirme yapayım, öbüründen başka birşey yapayım vs.. gibi tercih etme şansı olacağını sanmıyorum. Daha bilgili biri varsa açıklayabilir tabi.

Hayır, böyle bir şey mümkün değil. Kablo+Wi-Fi yapıp, iki farklı internet bağlı gibi gösterebilirsiniz belki ama şuradan şunu izleyeyim, şurdanda şunu indireyim gibi bir şey imkansız.

İmkansız demeyelim de şu an pek mümkün değil diyelim. Belli mi olur birisi bir program çıkarır istediğimiz interneti istediğimiz uygulamada kullanırız :D

İmkansız falan değil. Azıcık google bilgisi ve çok az ingilizce ile çözülebilecek bir sorun. Aşağıda ki yöntemi bir deneyin. Çalışırsa haber verin ki insanlar yararlanabilsin.
Search about "ForceBindIP" in google. I think that's what you need. ForceBindIP | r1ch.net And BTW, I'm using it right now.

I'm downloading a file using IDM through WiFi-1(My mobile hotspot) and watching a Twitch stream in Firefox simultaneously & separately through WiFi-2(my router which i connected with using a network adapter), without combining both internet connections.

Here is the link to the Tutorial:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdığım şeyi tekrar okuyun bundan bahsetmiyorum 2 interneti farklı işler için aynı anda 1 bilgisayardan nasıl kullanabilirim diyorum.

İmkansız falan değil. Azıcık Google bilgisi ve çok az İngilizce ile çözülebilecek bir sorun. Aşağıda ki yöntemi bir deneyin. Çalışırsa haber verin ki insanlar yararlanabilsin.

Teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı