Sanmam hocam. İki farklı ağ bağlayabilir ama kafasına göre şu ağdan indirme yapayım, öbüründen başka bir şey yapayım vs. Gibi tercih etme şansı olacağını sanmıyorum. Daha bilgili biri varsa açıklayabilir tabii.
İmkansız falan değil. Azıcık Google bilgisi ve çok az İngilizce ile çözülebilecek bir sorun. Aşağıda ki yöntemi bir deneyin. Çalışırsa haber verin ki insanlar yararlanabilsin.
![]()
Use Multiple Internet connections on the same Computer but for different apps
I know this is quite similar to the questions asked before however none of them answered my question. Please read this before downvoting. What I basically want to do is if I have a 4Mbit(on WiFi) l...superuser.com
Öyle bir şey mümkün olsaydı, yayıncılar 2. bilgisayarı almazdı![]()
Tabiki hayır. 2 farklı İnterneti tek pc de kullanamadığı gibi 2 farklı işlemciyide tek pc de kullanamıyorlarVideoda çok güzel anlatıyor ama benim bilgisayarımda SysWOW64 kısmını bulamadım veya yok o yüzden yapamadım ama demek istediğim şeyin cevabı bu.
Yayıncıların 2. bilgisayarı almasının sebebi sadece 2 internet kullanmak mı sence?
Tabii ki hayır. 2 farklı interneti tek PC de kullanamadığı gibi 2 farklı işlemciyide tek PC de kullanamıyorlar![]()
Dostum madembu kadar detayli biliyorsun neden soru soruyorsun aç bir rehber hepimiz faydalanalım bariKullanamadığı değil kullanılıyor. ForcebindIPye bakabilirsin.
Dostum madembu kadar detayli biliyorsun neden soru soruyorsun aç bir rehber hepimiz faydalanalım bari
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.