peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisi www.gaming.gen.tr Galax'in bu modeli gayet ucuz oldugu icin almak istiyorum fakat 1-Click OC nedir, zararli midir?
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisi www.gaming.gen.tr Galax'in bu modeli gayet ucuz oldugu icin almak istiyorum fakat 1-Click OC nedir, zararli midir?
Çözüm Kaanolovski 13 Eylül 2024 Sürücü indirdikten sonra tek tıklama ile OC yapabildiğiniz anlamına geliyor.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #2 Sürücü indirdikten sonra tek tıklama ile OC yapabildiğiniz anlamına geliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 Kaanolovski dedi: Sürücü indirdikten sonra tek tıklama ile OC yapabildiğiniz anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Watt kullanimi falan artar mı ya da kac FPS artar? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Sürücü indirdikten sonra tek tıklama ile OC yapabildiğiniz anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Watt kullanimi falan artar mı ya da kac FPS artar?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #4 peps dedi: Watt kullanimi falan artar mı ya da kac FPS artar? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç kullanımı artabilir haliyle, FPS'te ise sistemine göre %5'e kadar artış gözlemleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
peps dedi: Watt kullanimi falan artar mı ya da kac FPS artar? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç kullanımı artabilir haliyle, FPS'te ise sistemine göre %5'e kadar artış gözlemleyebilirsiniz.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #5 Zaralı mıdır ne demek? Modelin ismi o. Gayet F/P bir ürün, kaliteli. Artı 0 Eksi
KS KS peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #6 Kaanolovski dedi: Ekran kartının güç kullanımı artabilir haliyle, FPS'te ise sistemine göre %5'e kadar artış gözlemleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Culoksi dedi: Zaralı mıdır ne demek? Modelin ismi o. Gayet F/P bir ürün, kaliteli. Genişletmek için tıkla... Aliyorum o zaman cok sağ olun. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Ekran kartının güç kullanımı artabilir haliyle, FPS'te ise sistemine göre %5'e kadar artış gözlemleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Culoksi dedi: Zaralı mıdır ne demek? Modelin ismi o. Gayet F/P bir ürün, kaliteli. Genişletmek için tıkla... Aliyorum o zaman cok sağ olun.