Bu normal bir şey mi? İlk derse yaklaşık 2 dakikayı geçmeden girdim. Daha öğretmen derse başlamamıştı bile. Geç yazılmam gerekmiyor muydu? Eski okulumda böyle değildi.
Bu normal bir şey mi? İlk derse yaklaşık 2 dakikayı geçmeden girdim. Daha öğretmen derse başlamamıştı bile. Geç yazılmam gerekmiyor muydu? Eski okulumda böyle değildi.
Bizim ilk 20 dakika gelirsen geç yazılıyoruz ayrıca bu geçte 5 gün defa tekrarlarsa yarım gün oluyor sizin aşırı saçmaymış müdüre şikayet edebilirsiniz hocadan kaynaklıysa.
Kurallara göre normal ama insanlık için değil.Dediğiniz gibi 1 dakika ise insanlığın namına çok lekeleyici bir hareket,1 dakikadan yok yazan hocayı kimse iyi anlatmaz çünkü..
Kurallara göre normal ama insanlık için değil.Dediğiniz gibi 1 dakika ise insanlığın namına çok lekeleyici bir hareket,1 dakikadan yok yazan hocayı kimse iyi anlatmaz çünkü..
Maalesef yeni müfredat ile normal lisede 1 ders yok yazıldığında yarım gün olarak geçiyor artık böyle yoklamayı aldıysa böyle ama daha yoklamayı almadıysa ve 1 dakika geç gelmişsen normal değil.