Çözüldü 1 ders yok yazılınca ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Öğleden sonra son ders ya da son 2 ders yazılınca yarım gün mü sayılıyor yoksa yok yazılmıyor mu? Günlük toplam 8 saat var 5 saat sabah 3 saat öğleden sonra.

Peki diğerleri yani 8.ders olan son ders? Onda da yarım gün mü yok yazılıyor?
Geç kalma sadece 1. Ders için

Bugün öğleden sonra babam zoruyla okulda kaldım 2 ders boyunca bom boş matematik dersiydi hoca telefonları falan bırakmıştı. Öğleden sonra 7.dersin sonunda 7 ve 8in yoklamasını alıp çıktı. Bende fırsat bilip İnternete gittim 8.ders bu sorun yaratır mı?

Peki diğerleri yani 8.ders olan son ders? Onda da yarım gün mü yok yazılıyor?
Evet, 1. Ders geç onun dışında 1-4 ders arası her türlü yarım 5 ve üzeri tam gün yok yazılırsınız ben eğer öğleden sonraki ilk derse yetişemezsem kalan derslerede girmezdim

8.ders bir yere gitti daha da gelmedi bende 7 ve 8 arasındaki teneffüste çıktım.

Evet, 1. Ders geç onun dışında 1-4 ders arası her türlü yarım 5 ve üzeri tam gün yok yazılırsınız ben eğer öğleden sonraki ilk derse yetişemezsem kalan derslerede girmezdim
Sadece sabah 5.ders yok yazılırsa?

Bizim okulda eğer geç raporu alırsan yarım gün sayılıyor eğer hoca göndermesse tüm gün gelmissin gibi oluyor.

8.ders bir yere gitti daha da gelmedi bende 7 ve 8 arasındaki teneffüste çıktım.

Sadece sabah 5.ders yok yazılırsa?
Sana söyle özetleyeyim;
Eğer 1.ders yok yazılırsan "Geç" olarak geçer.
1. ders haricinde herhangi bir saat derse girmezsen yarım gün devamsızlık olarak geçer.

Hocma bilgi yanlışlığı olmasın ben 3 ders geç kaldım beni e okula geç olarak bile yazmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…