M mert2559 Kilopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 61 18 Ocak 2019 #1 Fizik dersinden kaldım sadece doğrudan geçebiliyor muyum ?
Alperen(Razor)Özer Decapat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 395 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Ocak 2019 #2 Evet. Ama edebiyat gibi baraj dersin varsa seneye o dersten sınav oluyorsun.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.720 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Ocak 2019 #3 mert2559 dedi: Fizik dersinden kaldım sadece doğrudan geçebiliyor muyum ? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam sorumluluk sınavı var herhalde ama okula veya müdür yardımcılarına sorun
mert2559 dedi: Fizik dersinden kaldım sadece doğrudan geçebiliyor muyum ? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam sorumluluk sınavı var herhalde ama okula veya müdür yardımcılarına sorun
Samett61 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 797 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2019 #4 Baraj derslerin dışında kaldığın dersler var ise ortalaman 50 'nin üstünde ise hiçbir sorumluluk sınavı gerekmeden doğrudan geçebiliyorsun.
Baraj derslerin dışında kaldığın dersler var ise ortalaman 50 'nin üstünde ise hiçbir sorumluluk sınavı gerekmeden doğrudan geçebiliyorsun.
M mert2559 Kilopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 61 18 Ocak 2019 #5 Yeniçocuk dedi: Yanlış bilmiyorsam sorumluluk sınavı var herhalde ama okula veya müdür yardımcılarına sorun Genişletmek için tıkla... Yani fizik ten kalınca sorumlu mu geçiyorum?
Yeniçocuk dedi: Yanlış bilmiyorsam sorumluluk sınavı var herhalde ama okula veya müdür yardımcılarına sorun Genişletmek için tıkla... Yani fizik ten kalınca sorumlu mu geçiyorum?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.720 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Ocak 2019 #6 mert2559 dedi: Yani fizik ten kalınca sorumlu mu geçiyorum? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama sorumlu olarak geçiyor diye biliyorum siz en iyisi okulu arayın ve müdür ve yardımcıları ile görüşün
mert2559 dedi: Yani fizik ten kalınca sorumlu mu geçiyorum? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama sorumlu olarak geçiyor diye biliyorum siz en iyisi okulu arayın ve müdür ve yardımcıları ile görüşün
M MertOGUT Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 71 18 Ocak 2019 #7 Yeniçocuk dedi: Yanlış bilmiyorsam sorumluluk sınavı var herhalde ama okula veya müdür yardımcılarına sorun Genişletmek için tıkla... O sınavlar kalktı diye biliyorum ama emin değilim
Yeniçocuk dedi: Yanlış bilmiyorsam sorumluluk sınavı var herhalde ama okula veya müdür yardımcılarına sorun Genişletmek için tıkla... O sınavlar kalktı diye biliyorum ama emin değilim