İşlemden puan vermese de cevaptan vermedi 1puanda olsa vermediyse şikayet edin. Bizim okulda bir arkadaş kimya sınavında 4-5 basamaklı işlem yerine sadece son işlemi yaptığı için(neredeyse tüm sorularda) alamamıştı. Hocayla tartıştılar. Dilekçe yazdı. Hatırı sayılır bir puan elde etmişti.
Hiç vermedi hocam. Mesela "annesi a kan grubu babası b kan grubu olan çocuk 00 kan grubudur." diye bir soru vardı cevap A0 anne B0 baba ya sahiptir yazdım. Cevap dorğu ancak 0 veriyor.
İşlemden puan vermese de cevaptan vermedi 1puanda olsa vermediyse şikayet edin. Bizim okulda bir arkadaş kimya sınavında 4-5 basamaklı işlem yerine sadece son işlemi yaptığı için(neredeyse tüm sorularda) alamamıştı. Hocayla tartıştılar. Dilekçe yazdı. Hatırı sayılır bir puan elde etmişti.
Hiç vermedi hocam. Mesela "annesi a kan grubu babası b kan grubu olan çocuk 00 kan grubudur." diye bir soru vardı cevap A0 anne B0 baba ya sahiptir yazdım. Cevap dorğu ancak 0 veriyor.
Dediğim gibi dilekçe yazın. İdare inceleyip kabul etmezse cimere yazın. Kişisel bilgileriniz gizli oluyor zaten. Haklarımız sömürülüyor bazı konularda, 2 sene sonra o not obpnize o da üniversite sınavınıza etki edecek. Ezilmeyin rica ediyorum.
Dediğim gibi dilekçe yazın. İdare inceleyip kabul etmezse CİMER'e yazın. Kişisel bilgileriniz gizli oluyor zaten. Haklarımız sömürülüyor bazı konularda, 2 sene sonra o not OBP'nize o da üniversite sınavınıza etki edecek. Ezilmeyin rica ediyorum.