M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 9 Haziran 2024 #1 Merhaba, ortalamam 70 ama kimya dersinden kaldığım için teşekkür belgesi alamıyorum. Merak ettiğim 1 dersten kalınca onur belgesi alabilir miyiz?
Merhaba, ortalamam 70 ama kimya dersinden kaldığım için teşekkür belgesi alamıyorum. Merak ettiğim 1 dersten kalınca onur belgesi alabilir miyiz?
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 Murat3 dedi: Merhaba, ortalamam 70 ama kimya dersinden kaldığım için teşekkür belgesi alamıyorum. Merak ettiğim 1 dersten kalınca onur belgesi alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam onur belgesi sınıf hocasının verdiği bir karardır dersler ile bir alakası yok eğer hoca beğenirse verir.
Murat3 dedi: Merhaba, ortalamam 70 ama kimya dersinden kaldığım için teşekkür belgesi alamıyorum. Merak ettiğim 1 dersten kalınca onur belgesi alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam onur belgesi sınıf hocasının verdiği bir karardır dersler ile bir alakası yok eğer hoca beğenirse verir.
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 9 Haziran 2024 #3 Alınır onur belgesi hocaya kalmış
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.185 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 Murat3 dedi: Merhaba, ortalamam 70 ama kimya dersinden kaldığım için teşekkür belgesi alamıyorum. Merak ettiğim 1 dersten kalınca onur belgesi alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Alınabilir. Buna dersinize giren öğretmenler karar veriyor. Dersten kalıp kalmamanız fark etmez.
Murat3 dedi: Merhaba, ortalamam 70 ama kimya dersinden kaldığım için teşekkür belgesi alamıyorum. Merak ettiğim 1 dersten kalınca onur belgesi alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Alınabilir. Buna dersinize giren öğretmenler karar veriyor. Dersten kalıp kalmamanız fark etmez.