Çözüldü 1 dersten kalınca sorumlu olunur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

monny

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an 10.sınıfım 9 da sadece 1 dersten kaldım. O da matematik normalde 1 dersten kalınca sorumluluk olmuyor ancak bende gözüküyor sebebi nedir? Okul değiştirdim eski okulumda yoktu yeni okulumda gözüktü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
9 ve 10. sınıflar, tek zayıfı olsa bile sorumlu olarak bir üst sınıfa geçiyor. 11 ve 12. sınıflarda eski sistem devam ediyor.
9 ve 10. sınıflar, tek zayıfı olsa bile sorumlu olarak bir üst sınıfa geçiyor. 11 ve 12. sınıflarda eski sistem devam ediyor.

Çözüm
Hayır, tek zayıf ile sorumlu olunmuyor. En az 2 ders gerekiyor.

Hayır, 3 dersten kalkınca sorumlu olur. 1 veya 2 dersten kalınca edebiyat harici sorumlu olmaz.
2'de kalınıyor olmalı. Arkadaşım Almanca ve biyolojiden kalıp, sorumluluk sınavlarına girdi. Almanca, Birinci Yabancı Dil olarak geçiyor.

Geçen sene lise de bu 3'tü ve değişmedi. Belki o okulda sorumluluk derslerinden biri Almanca'dır onu bilmiyorum.
Liselerde 3 dersten fazlasında sınıfta kalınca zaten direkt sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Okulun sorumluluk derslerinden biri Almanca'dır yorumu için bilgim yok ancak dediğim gibi Almanca hazırlık okuduk ve Birinci Yabancı Dil dersimiz Almanca, İngilizce değil. Birinci Yabancı Dil olarak İngilizce eğitim verilen okullarda İngilizce'den kalınca sorumluluk sınavına girmen gerekmiyorsa burada da gerekmez diye düşünüyorum.

Liselerde 3 dersten fazlasında sınıfta kalınca zaten direkt sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Okulun sorumluluk derslerinden biri Almanca'dır yorumu için bilgim yok ancak dediğim gibi Almanca hazırlık okuduk ve Birinci Yabancı Dil dersimiz Almanca, İngilizce değil. Birinci Yabancı Dil olarak İngilizce eğitim verilen okullarda İngilizce'den kalınca sorumluluk sınavına girmen gerekmiyorsa burada da gerekmez diye düşünüyorum.
3 dersten kalma sorumlu, 4 dersten kalma ise sınıfta kalma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı