Çözüldü 1 dersten kalınırsa teşekkür alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmet baba pro

Centipat
Daha fazla  
11. sınıf öğrencisiyim, ortalamam ilk dönem 73 bu dönem 77 oldu. İlk dönem felsefe ortalamam 56 bu dönem 47 oldu. Şimdi bu dönem kalıyorum felsefeden ama ortalama olarak geçiyorum.

Anlamadığım konu ben teşekkür alır mıyım? Felsefe hariç bütün derslerden geçiyorum.

2. dönem karnesi 2 dönemin ortalaması değil mi? Yani 3 karne alman gerekiyor ama 3. karnen 1 ve 2'nin ortalaması olmuyor mu?
Genel ortalamanda kalan yoksa alırsın bence.
Ne genelde ne de derste kalıyorum, sadece dönemde kaldığım için belge verirler mi onu bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
alamazsın knk ben lise zamanında alamadım tabi değişmediyse barajın altında dersin olmaması lazım

Ama hani toplanıp 2 ye bölünüyor muhabbetinde geçiyorum. Vermezler mi yani?
Yok hayır. Bütün yılın geneline bakarsan dersten geçiyorsun ama bu dönem dersten kalmışsın. O yüzden bu dönem belge alamayacaksın. Örnek veriyorum 1. Dönem 40 oldu felsefe, ikinci dönem 70 oldu. 1.Donem belge alamazsın ama 2.donem alırsın. Yıl geneline değil döneme bak sadece.

Biliyorum ama anlamadığım konu felsefeden geçiyorum ortalama olarak ama bu dönem kalıyorum.
Bu dönem kaldığın için bu dönem belge alamayacaksın eğer ilk dönem 47 ortalamada kalsaydın o dönem belge alamaz, bu dönem 56 alsaydın belge alırdın. Kısacası önemli olan 2. dönem ortalaman.

Bu dönem kaldığın için bu dönem belge alamayacaksın eğer ilk dönem 47 ortalamada kalsaydın o dönem belge alamaz, bu dönem 56 alsaydın belge alırdın. Kısacası önemli olan 2. dönem ortalaman.
Tamamdır anladım teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 1 dönem kalsanız bir şey olmaz 2. dönem toparlarsanız ve dönem sonu ortalamanız 50'yi geçerse sınıfda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…