1 Dilek hakkınız var

ahmet07enes

Hectopat
1 Dilek hakkınız var ama bir şartla.
Örnek: 1milyon TL istiyorum ben de diyeğimki kabul üstüne 1 milyon dolar bozuk para yağıcak ve ölüceksin bunun gibi cevaplarınızı bekliyorum.
Not: Porçaydan alınmıştır

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ülkede doğmamış olmayı dilerdim.
Evrendeki atomların 10 üzeri bilmem kaç milyonda birinin taş yerine bir canlıya onlar arasında da acayip derecede üstün bir formuna dönüşmüş hali olursun. Üzerine bu formun binlerce yıllık varlığında en şanslı dönemine denk gelirsin. Üzerine o dönem dünyada yaşayan insanların da kafadan 3 milyarından bariz iyi şartlarda yaşarsın(çin, hindistan, afrika). Yine de hala bir türlü memnun olmaz hayatın boyunca oflayıp puflayıp rezil yaşantını geliştireceğine makine gibi bahane üretirsin. İşte en boş insan tipi. Daha nasıl memnun olabilirsin ki. Seninle aynı çevrede yaşamak zorunda olan herkes adına üzüldüm.

Manevi yönden mümkün olan en iyi hayatı yaşayıp, huzurlu bir şekilde ölmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…