E ege759 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi ilk dönem bir dersin dönem sonu ortalaması 60'dı, şu an 2. dönemde de 45. ben bu dersten kalıyor muyum? Ortalamam 75 filan ve internetten araştırdığıma göre 1 dersten dahi kalırsak belge alamıyormuşuz. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi ilk dönem bir dersin dönem sonu ortalaması 60'dı, şu an 2. dönemde de 45. ben bu dersten kalıyor muyum? Ortalamam 75 filan ve internetten araştırdığıma göre 1 dersten dahi kalırsak belge alamıyormuşuz.
Çözüm T T tornadoo 10 Haziran 2024 ege759 dedi: Hocam işte dersden geçsem bile belge alıyor muyum onu merak ediyorum. Yani bu dönem kalıyorum ama 1. dönemle beraber toplanıyorsa geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. dönem belge alamazsınız.
ege759 dedi: Hocam işte dersden geçsem bile belge alıyor muyum onu merak ediyorum. Yani bu dönem kalıyorum ama 1. dönemle beraber toplanıyorsa geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. dönem belge alamazsınız.
T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 10 Haziran 2024 #2 Hocam 1 dersten kaldığınızda belge alamama olayı doğrudur Artı 0 Eksi
KopernikPizza Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 ege759 dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi ilk dönem bir dersin dönem sonu ortalaması 60'dı, şu an 2. dönemde de 45. ben bu dersten kalıyor muyum? Ortalamam 75 filan ve internetten araştırdığıma göre 1 dersten dahi kalırsak belge alamıyormuşuz. Genişletmek için tıkla... Hayır dersten genel olarak kalmıyorsunuz. Ama belge alıp almayacağınızı bilemiyorum. Artı 0 Eksi
ege759 dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi ilk dönem bir dersin dönem sonu ortalaması 60'dı, şu an 2. dönemde de 45. ben bu dersten kalıyor muyum? Ortalamam 75 filan ve internetten araştırdığıma göre 1 dersten dahi kalırsak belge alamıyormuşuz. Genişletmek için tıkla... Hayır dersten genel olarak kalmıyorsunuz. Ama belge alıp almayacağınızı bilemiyorum.
KS KS E ege759 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 KopernikPizza dedi: Hayır dersten genel olarak kalmıyorsunuz. Ama belge alıp almayacağınızı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende işte bilmiyorum o yüzden soruyorum. tornadoo dedi: Hocam 1 dersten kaldığınızda belge alamama olayı doğrudur. Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum belge alınmadığını ama işte dersden geçiyor muyum onu öğrenmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
KopernikPizza dedi: Hayır dersten genel olarak kalmıyorsunuz. Ama belge alıp almayacağınızı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende işte bilmiyorum o yüzden soruyorum. tornadoo dedi: Hocam 1 dersten kaldığınızda belge alamama olayı doğrudur. Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum belge alınmadığını ama işte dersden geçiyor muyum onu öğrenmeye çalışıyorum.
KopernikPizza Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 ege759 dedi: Bende işte bilmiyorum o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... "Dersten kalıyor muyum?" kısmına cevap vermiştim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
ege759 dedi: Bende işte bilmiyorum o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... "Dersten kalıyor muyum?" kısmına cevap vermiştim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın.
KS KS E ege759 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #6 KopernikPizza dedi: "Dersten kalıyor muyum?" kısmına cevap vermiştim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam işte dersden geçsem bile belge alıyor muyum onu merak ediyorum. Yani bu dönem kalıyorum ama 1. dönemle beraber toplanıyorsa geçiyorum. Artı 0 Eksi
KopernikPizza dedi: "Dersten kalıyor muyum?" kısmına cevap vermiştim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam işte dersden geçsem bile belge alıyor muyum onu merak ediyorum. Yani bu dönem kalıyorum ama 1. dönemle beraber toplanıyorsa geçiyorum.
T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 10 Haziran 2024 #7 ege759 dedi: Hocam işte dersden geçsem bile belge alıyor muyum onu merak ediyorum. Yani bu dönem kalıyorum ama 1. dönemle beraber toplanıyorsa geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. dönem belge alamazsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ege759 dedi: Hocam işte dersden geçsem bile belge alıyor muyum onu merak ediyorum. Yani bu dönem kalıyorum ama 1. dönemle beraber toplanıyorsa geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. dönem belge alamazsınız.
KS KS E ege759 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #8 tornadoo dedi: Hocam 2. dönem belge alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam dır hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
tornadoo dedi: Hocam 2. dönem belge alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam dır hocam teşekkürler.