1 dönem gittiğim üniversiteden açık öğretime geçmek

mesker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen sene 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü kazandım, gittim ve 1. sınavlardan sonra bırakma kararı aldım şu an tüm dersler ff olarak görünüyor bu yıl açığa geçecektim fakat eski puanımı kullanamadığımı gördüm, nakil veya geçiş ile nasıl açık öğretime geçebilirim eski puanımı kullanabilirim diye sınava da girmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıköğretime geçiş derken, 2. Üniversite kaydı ve sıfırdan YKS kaydı olmak üzere 2 şekilde geçiş var.

Açıköğretime geçiş derken, 2. Üniversite kaydı ve sıfırdan YKS kaydı olmak üzere 2 şekilde geçiş var.
Kaydımı silmemişler benim,benim düşündüğüm eski puanım ile sıfırdan açık öğretime geçmekti ama puanımı kullanamıyorum yeni öğrendim

Sınavsız önlisans bölümlerine geçebiliyorsun. Okulu bırakmadıysan. İkinci Üniversite | Anadolu Üniversitesi
Üniversitede kayıtım var silmemişler halen, aynı bölümü okuyabilirmiyim bunda amacım sadece diploma almak zaten işim yazılım üzerine

Kaydın silinmediyse, Sınavsız aynı bölümüne girersin.

Kaydın silinmediyse, Sınavsız aynı bölümüne girersin.
E-Devlette ve üniversitenin sitesinde halen aktif öğrenciyim yani 2. üniversite olarak aynı bölümümü açıktan okuyabiliyormuyum

İlk sınavlardan sonra gitmediğim için devamsızlıktan veya FF'lerden dolayı bir problem çıkarmı acaba?

Ek olarak şu an bilgisayar programcılığı bölümü öğrencisiyim ikinci üniversitede de aynı bölümü seçebiliyor muyum yoksa puan ile mi oluyor

Bir sorun çıkmaz. Önlisans örgün okuduğun için, Sınavsız bütün önlisans bölümlerine girebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…