Arkadaşlar merhaba. Ben 9. sınıfa geçtim ve aslında açık liseye kaydolmak istiyordum. Kayıtları ne yazık ki annemin, babamın ve kendi psikolojik sebeplerim (kaygı vs.) Yüzünden kaçırdım. Okula bir hafta gittim ve gerçekten okul çok kötü. Endüstri meslek lisesi ve buraya gitme sebebim başka şehirden buraya taşınmamız ve Anadolu liselerinde kontenjan olmamasaydı. Mecbur buraya alındı kaydım. Babam şu an Ankara'da işinden dolayı ve onun yanına gidip orada örgüne devam etmek istedim ancak babam işinden dolayı kabul etmedi. Burada da ne bir arkadaş ortamı güzel ne de verdikleri ders. Bir gün komple ders vermeyip meslek eğitimi veriyorlar ancak benim hedefim bu değil. Ben sabırlı birisi olmadığım için 1 sene bekleyemem. Şu an büyük çıkmazdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. 1. dönem hiç gitmemeyi düşünüyorum sınav zamanları dahilinde. 2. dönem açığa geçsem bu bende nasıl sorunlar oluşturur, notlara nasıl yansıyacak, ileride pişman olup örgüne geçsem sorun yaratır mı? Gibi sorularla boğuldum şu an.