1. dönem son hafta yoklama işlenir mi?

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Anadolu lisesinde okuyorum. 15 tatilden önce ki son hafta yoklamalar e-okula işlenir mi?

Okul yönetimine bağlı işleyebilir de işlemeyebilir de. Son hafta işlenmez diye bir kural yok, olması gereken işlenmesi.

Yanlış bilgi: Öğretmenler için not girişi son hafta içinde kapanır. İdareciler istediği zaman sisteme erişebilir.
Hocam e-Okul pazartesi kapanıyor genelde sen riske girme pazartesi git eger devamsızlık hakkın varsa gitmeyedebilirsin. Diğer günlerde dediğim gibi sistem kapanıyor yoklama alsalar da yazamazlar sisteme.

Hocam e-Okul pazartesi kapanıyor genelde sen riske girme pazartesi git eger devamsızlık hakkın varsa gitmeyedebilirsin. Diğer günlerde dediğim gibi sistem kapanıyor yoklama alsalar da yazamazlar sisteme.
Kapanmıyor.

12. sınıfım, bugüne kadar son haftalarda hiç gitmedim 1 kere bile yok yazılmadım. Ama okuldan okula değişir tabii.

Okul yönetimine bağlı işleyebilir de işlemeyebilir de. Son hafta işlenmez diye bir kural yok, olması gereken işlenmesi.

1. dönemdeyken 2. dönem konularının işlenmesi olması gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…