Mesut Yılmaz0 Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 1. dönem'in sonunda sayısala geçme ihtimalim var mı? Bir arkadaşım var diyor, sıkıntı olur mu bu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 11 Aralık 2023 #2 Mesut Yılmaz0 dedi: 1. dönem'in sonunda sayısala geçme ihtimalim var mı? Bir arkadaşım var diyor, sıkıntı olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz normalde. Ben okurken geçişler yapılabiliyordu. Müdürünüzün tutumuna bağlı aslında olduğunuz alanda başarılı olmadığınızı ve sayısal geçmek istediğinizi söyler iseniz karşı çıkmayacaktır ve sınıfınızı değiştirecektir bence.
Mesut Yılmaz0 dedi: 1. dönem'in sonunda sayısala geçme ihtimalim var mı? Bir arkadaşım var diyor, sıkıntı olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz normalde. Ben okurken geçişler yapılabiliyordu. Müdürünüzün tutumuna bağlı aslında olduğunuz alanda başarılı olmadığınızı ve sayısal geçmek istediğinizi söyler iseniz karşı çıkmayacaktır ve sınıfınızı değiştirecektir bence.
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 889 Çözümler 1 11 Aralık 2023 #3 %80 değiştirsin yukarıda da söylendiği gibi biraz daha okuluna bağlı bir durum.
Mesut Yılmaz0 Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 Daha önce 3 kere değiştirdim müdür yardımcısı ile, rehber hocasıyla konuşacağım bu sefer.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 Değiştirebilirsiniz yüksek ihtimalle.
Mesut Yılmaz0 Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #6 Rehber hocası yok sanırım ama bilmiyorum dedi, olduğuna emin misiniz? Müdürle mi konuşmalıyım? Mesaj yok mu daha fazla? Son düzenleme: 13 Aralık 2023
Rehber hocası yok sanırım ama bilmiyorum dedi, olduğuna emin misiniz? Müdürle mi konuşmalıyım? Mesaj yok mu daha fazla?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #7 Mesut Yılmaz0 dedi: Rehber hocası yok sanırım ama bilmiyorum dedi, olduğuna emin misiniz? Müdürle mi konuşmalıyım? Mesaj yok mu daha fazla? Genişletmek için tıkla... Hocam en mantıklısı müdür yardımcısına veya müdüre sormak.
Mesut Yılmaz0 dedi: Rehber hocası yok sanırım ama bilmiyorum dedi, olduğuna emin misiniz? Müdürle mi konuşmalıyım? Mesaj yok mu daha fazla? Genişletmek için tıkla... Hocam en mantıklısı müdür yardımcısına veya müdüre sormak.
Mesut Yılmaz0 Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #8 Müdürle konuşucağım zaten gördüğümde hocam.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.228 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #9 Mesut Yılmaz0 dedi: 1. dönem'in sonunda sayısala geçme ihtimalim var mı? Bir arkadaşım var diyor, sıkıntı olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam? Ben de bölüm değiştirmek istiyorum 2 kere sordum ama yok dedi.
Mesut Yılmaz0 dedi: 1. dönem'in sonunda sayısala geçme ihtimalim var mı? Bir arkadaşım var diyor, sıkıntı olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam? Ben de bölüm değiştirmek istiyorum 2 kere sordum ama yok dedi.
Mesut Yılmaz0 Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #10 barisakarsu dedi: Ne yaptınız hocam? Ben de bölüm değiştirmek istiyorum 2 kere sordum ama yok dedi. Genişletmek için tıkla... Eski edebiyatçı soracağım soruşturucam dedi, müdürle konuştum öğretmenler bir şey bilmiyor dedi geçiştirdi.
barisakarsu dedi: Ne yaptınız hocam? Ben de bölüm değiştirmek istiyorum 2 kere sordum ama yok dedi. Genişletmek için tıkla... Eski edebiyatçı soracağım soruşturucam dedi, müdürle konuştum öğretmenler bir şey bilmiyor dedi geçiştirdi.