1. dönem ve 2. dönem seçme nasıldır?

Arkadaşlar, bildiğiniz üzere orta okullara ve liselere bir şey söylendi. İsterseniz 1. dönem ile geçersiniz, isterseniz 2. dönemden not alırsınız diye. Ben 1. dönemi seçmiştim. Benim 1. dönem notlarım hocalar performans ödev falan vererek 96 olarak geçtim ortalama. 1. dönemde olduğumuz sınavlar 2. döneme yazılmış. Ortalamam 76. ben 1. dönemi seçtim 96 ortalamam. E-okul'dan 2. döneme baktığımda ortalamam 76. Yani ben anlamadım, ortalamam 96 olarak mı geçeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans notları verilmiş mi? Yoksa sadece sınavı mı girmişler?

1. dönem ortalaması yıl sonuna işlensini seçerseniz, 1. dönem sınav notunuz neyse 2. dönemde aynı olur.

1. Dönem sadece performans. 2. dönem için sınav girmişler.
Performans notları verilmiş mi? Yoksa sadece sınavı mı girmişler?
Ben şeyi anlamadım bir ara sınava girdik ne zaman hatırlamıyorum hocalar bizi öyle böyle geçirdi 1. dönemde sınav notu yok performans var sadece. 2. dönemde de sınavlar girişi. Matematiğim 50 olduğu için 76 ortalamam. 1. dönemde sınavsız 96.8. sınıfım.
Bizim 2. dönemler önceden verilmiş yani.
MEB bug.exe buldum galiba.

Hocam bizde 1.dönem notlarını istememiz için bir şey verilmedi. Veya ne yapmalıyız söylenmedi. Ne yapacağız?

1. Dönem notları full performans notu yani.

Kaçıncı sınıfsın ben 8'im bize dilekçe vermemiz söylendi hocalarımız tarafından.
Bende 8'im. Nasıl dilekçe vereceğim?

Süre bitmedi mi? Bize 21 Mayıs son denmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…