F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. 1. dönemde biyoloji dersinden kaldım. 2. dönem geçiyorum ama. Bu, belge almama engel mi?
Arkadaşlar merhaba. 1. dönemde biyoloji dersinden kaldım. 2. dönem geçiyorum ama. Bu, belge almama engel mi?
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Hocam hiçbir dersten kalmadıysan ve ortalamanız yetiyorsa 2.dönem belge alırsınız.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 608 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 FelliX dedi: Arkadaşlar merhaba. 1. dönemde biyoloji dersinden kaldım. 2. dönem geçiyorum ama. Bu, belge almama engel mi? Genişletmek için tıkla... Hayır engellemez.
FelliX dedi: Arkadaşlar merhaba. 1. dönemde biyoloji dersinden kaldım. 2. dönem geçiyorum ama. Bu, belge almama engel mi? Genişletmek için tıkla... Hayır engellemez.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Pate dedi: Hocam hiçbir dersten kalmadıysan ve ortalamanız yetiyorsa 2.dönem belge alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu dönem kalmıyorum. 1. dönemde sadece biyolojiden kalmıştım onu da geçiyorum şimdi. Teşekkür ederim. MudaeBot dedi: Hayır engellemez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Pate dedi: Hocam hiçbir dersten kalmadıysan ve ortalamanız yetiyorsa 2.dönem belge alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu dönem kalmıyorum. 1. dönemde sadece biyolojiden kalmıştım onu da geçiyorum şimdi. Teşekkür ederim. MudaeBot dedi: Hayır engellemez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.