Alıcı 1 GB DDR RAM

Maykıl

Hectopat
Bana masaüstü için 1 GB DDR RAM lazım. Satmak isteyen fiyatını ve bulunduğu şehiri yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli bir bilgilendirme.

Senin sisteminde başka RAM varsa her istediğin RAM'i alıp yanına takıp kullanamazsın uyumsuz olurlar. 1'e 1 aynı model RAM'i alıp takman lazım, ki eğer eski RAM kullanıyorsun aynı modeli bulman çok zor.

Eğer yeni RAM alıp takacaksan 1 GB günümüzde yetersiz, en az 4 GB almanızı tavsiye ederim. Hem Windows 7, hem de Windows 8 işletim sistemlerini rahat çalıştırabilmek için.

256'lık 3 tane ram var onları çıkarıp sadece 1gb'lık rami takabilirim farketmez benim için.Zaten masaüstü biraz eski anakart 4 gb'ı görmez,en fazla 2gb'ı görüyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: AcerF89M
Chipset: İ86SP/PE/G İ848P

Acaba hangi tür ramler buna uyar.Bu 400mhz,200mhz hepsi olur mu?

Ramlerin marka ve seri numaralarıda uyarsa çok iyi olur aksi takdirde eski tip ramlerde sorun yaşaman muhtemel.

RAM'lerin markaları, özelliklerinin aynı olması gerekir. Boyutları farklı olabilir ama performans konusunda "aman yarabbi" bir fark yarattığını hatırlamıyorum - gerçi en son 2001'de öyle bir durumda kalmıştım. 64 x 2 + 128 takılıydı.

Otomobil lastikleri gibi düşün, 4 janta 4 farklı lastik markasından farklı ebatlarda takarsan olmaz. 4'ünede aynı marka model takmalısın.

Galiba... galiba...

"Supports four 184-pin DIMM sockets for DDR RAM (DDR400/DDR333/DDR266)memory with dual 64-bits data channels."

DDR... İşlemcin Celeron mu?

Dual channel için ram'lerin her şeylerinin aynı olması gerek, yamuluyorsam düzeltin.

Anladım teşekkürler işlemcim pentıum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…