1 GB DDR3 Bellek mi? 2 GB DDR2 Bellek mi?

1 GB DDR3 mü? 2 GB DDR2 mi?

• 1 Gb DDR3

Oy: 10 55,6%
  • 2 GB DDR2

Oy: 8 44,4%

• Oy verenlerin toplamı
    18

22 Ocak'ta A101'lere 1GB DDR3'lü Hometech Ultra Tab 7 geliyor. Bana sorarsan ikisi de çok güzel, ama Ultra Tab 7 4 çekirdekli.

Kardeşim merhaba,
ben dün hızlıal sitesinden şu tabletin siparişini verdim.
Normal fiyatı 401.20 TL ,
şu an indirimde 259.90 TL,
puanlarla birlikte 253 liraya geldi. Kargo da ücretsiz.
Kutu içeriği de; kılıf, temizleme bezi, kulaklık, dokunmatik kalem, otg kablo,
Fiyatına göre özellikleri güzel duruyor.
Ben özellikle uygun fiyatlı aradığım için bunu aldım,
tablette Rockchip RK3188 4 çekirdek 1.60 GHZ hızında işlemci, 2 GB Ram, 4 çekirdek MALİ 400 MP4 ekran kartı ve 16 GB Dahili Depolama, 6000 MaH Batarya ve Androd 4.4.4 KitKat mevcut. Ekran boyutu 10.1"... Fiyat da 259.90 TL.
Almak isteyen arkadaşlar Fiyat-Performans açısından değerlendirebilir gibime geliyor...
Teknik özelliklerin çoğu altta. Linkini de veriyorum. Bir inceleyin derim...
www.hizlial.com: Codegen Novatab 10.1'' 16GB Tablet 10543925 | hızlıal.com

Hocam bence bir kullanın daha sonra deneyiminizi bizle paylaşın daha sağlıklı olur bu şekilde.

A101 'e gelen tabletten bende aldım . Ekran kalitesi çok kötü , kamerası sanki mozaik çekiyor ama asphalt 8 gibi oyunları kasmadan oynanabiliyor. Ben tabletten memnun kalamdım . Başka tablet almanı öneririm .

A101 'e gelen tabletten bende aldım . Ekran kalitesi çok kötü , kamerası sanki mozaik çekiyor ama asphalt 8 gibi oyunları kasmadan oynanabiliyor. Ben tabletten memnun kalamdım . Başka tablet almanı öneririm .

Hangi model hocam?

Zaten BİM, A101, gibi yerlerden elektronik cihaz alınmaz. Başka yerlere bak derim çok fazla site var sitelerden almanı öneririm.

DDR2'yi unut artık. DDR3 al tableti. DDR2 devri kapandı gitti.

Aslında flaş bellek te alınmaz. Çok yavaş. Bende var 16 GB BİM'den aldım. Gerçekten çok yavaş cin malı olduğundan sanırım.
Ama çok uygun oluyor, 1-1.5 sene önce 16 GB flash almıştım, nazar değdi kayboldu. Flashı doldurmakta zorluk çekiyordum.

Aslında flaş bellek te alınmaz. Çok yavaş. Bende var 16 GB BİM'den aldım. Gerçekten çok yavaş cin malı olduğundan sanırım.
Koskoca Dark-Man bir avatar koyamıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…