1 GB RAM boş alanım var

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 10 Home 64 Bit.
Sistem üreticisi: Toshiba.
Sistem modeli: Satallite l505.
İşlemci: Intel(R) Core (tm) i3 CPU M330 @ 2.13GHz (4cpus),~2.1GHz
Ekran kartı: Intel HD Graphics.
Bellek: 4096 RAM.
Disk belleği dosyası: 3594MB kullanıldı, 1708MB kaldı.
DirectX sürümü: DirectX 12.
Normalde PC 4 GB RAM fakat ne bir oyun ne bir virüs olmamasına rağmen 1 GB RAM kaldı.

Tüm sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Ekstra olarak Görev Yöneticisi'ni kontrol edin. Bir de Windows'un hangi sürümüne sahipsiniz.

Windows 10 kullanıyorsanız normal bir durum mem reduck indirin RAM'ı kullanımını boşaltır.

Hocam gizlilik ve güvenlik bölümündekileri hepsini kapatınca biraz azalıyor RAM kullanımı ben her format attığım PC'ye yaparım PC rahat çalışır denemenizde fayda var. Bu arada hangi Windows'u kullanıyorsunuz.

Hocam o pek faydalı değil bu sefer de CPU kullanıyor arkada ayrıca oyunlarda FPS düşüşü ve takılmalar oluyor bizzat denedim test ettim.

Hep açık kalsın demiyorum RAM kullanımını 1 GB indirdikten sonra kapatırız bende bunu test ettim.

Sistem Özellikleriİşletim sistemi: Windows 10 Home 64 Bit.
Sistem üreticisi: Toshiba.
Sistem modeli: Satallite l505.
İşlemci: Intel(R) Core (tm) i3 CPU M330 @ 2.13GHz (4cpus),~2.1GHz
Ekran kartı: Intel HD Graphics.
Bellek: 4096 RAM.
Disk belleği dosyası: 3594MB kullanıldı, 1708MB kaldı.
DirectX sürümü: DirectX 12.
Tüm sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Ekstra olarak Görev Yöneticisi'ni kontrol edin. Bir de Windows'un hangi sürümüne sahipsiniz.

Bir de PC çok yavaş yakında yenisini alıp eskisini ailem kullanacak RAM'i 8 GB yapsam performans normal gündelik kullanım için uygun olur mu?

Öğretmenlik için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı