Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Mart 2021 #21 Modlu os kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın ?
Modlu os kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın ?
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 19 Mart 2021 #22 Dean.308 dedi: Modlu OS kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. Genişletmek için tıkla... Aha YouTube Windows 7 starter değil Vista Home Basic X64 extended kernel. Dean.308 dedi: Modlu OS kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın? Genişletmek için tıkla... Ama hocam ben öneri yaptım sadece gidipte onu Linux kullan diyemezsin.
Dean.308 dedi: Modlu OS kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. Genişletmek için tıkla... Aha YouTube Windows 7 starter değil Vista Home Basic X64 extended kernel. Dean.308 dedi: Modlu OS kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın? Genişletmek için tıkla... Ama hocam ben öneri yaptım sadece gidipte onu Linux kullan diyemezsin.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Mart 2021 #23 374025 dedi: Aha YouTube Windows 7 starter değil Vista Home Basic X64 extended kernel. Genişletmek için tıkla... Yine olabilir ama Windows Vista animasyonlar ile Windows 7'den daha fazla işletim sistemi istiyor denebilir. Bu yüzden yine de Windows 7 starter diyorum...
374025 dedi: Aha YouTube Windows 7 starter değil Vista Home Basic X64 extended kernel. Genişletmek için tıkla... Yine olabilir ama Windows Vista animasyonlar ile Windows 7'den daha fazla işletim sistemi istiyor denebilir. Bu yüzden yine de Windows 7 starter diyorum...
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 19 Mart 2021 #24 Dean.308 dedi: Modlu OS kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın? Genişletmek için tıkla... Windows Vista Lite'ı Sonic diye kanal yaptı Türk. Dean.308 dedi: Yine olabilir ama Windows Vista animasyonlar ile Windows 7'den daha fazla işletim sistemi kullanıyor. Bu yüzden yine de Windows 7 starter diyorum... Genişletmek için tıkla... Windows Vista starter?
Dean.308 dedi: Modlu OS kullanmak zararlıdır en iyisi Windows 7 starter versiyonudur. @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın? Genişletmek için tıkla... Windows Vista Lite'ı Sonic diye kanal yaptı Türk. Dean.308 dedi: Yine olabilir ama Windows Vista animasyonlar ile Windows 7'den daha fazla işletim sistemi kullanıyor. Bu yüzden yine de Windows 7 starter diyorum... Genişletmek için tıkla... Windows Vista starter?
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Mart 2021 #25 374025 dedi: Windows Vista Lite'ı Sonic diye kanal yaptı Türk. Windows Vista starter? Genişletmek için tıkla... Önermem zamanında denedim ve maalesef kötü.
374025 dedi: Windows Vista Lite'ı Sonic diye kanal yaptı Türk. Windows Vista starter? Genişletmek için tıkla... Önermem zamanında denedim ve maalesef kötü.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 19 Mart 2021 #26 Dean.308 dedi: Önermem zamanında denedim ve maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... A Windows Vista berbat o zaman.
Dean.308 dedi: Önermem zamanında denedim ve maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... A Windows Vista berbat o zaman.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #27 Dean.308 dedi: @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığınız halde "bu en iyidir" dediğiniz için. Elimde 1GB RAM sistem var ve Linux Lite daha performanslı. 374025 dedi: Windows Vista Lite'ı Sonic diye kanal yaptı Türk. Genişletmek için tıkla... Yürü yürü yürü yürü yürü yolumuz uzun dağları bürü bürü düşmanların kahrolsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 374025 dedi: A Windows Vista berbat o zaman. Genişletmek için tıkla... Daha şimdi Vista iyi dediniz.
Dean.308 dedi: @iloveichigo hocam neden üzgün işareti attın? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığınız halde "bu en iyidir" dediğiniz için. Elimde 1GB RAM sistem var ve Linux Lite daha performanslı. 374025 dedi: Windows Vista Lite'ı Sonic diye kanal yaptı Türk. Genişletmek için tıkla... Yürü yürü yürü yürü yürü yolumuz uzun dağları bürü bürü düşmanların kahrolsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 374025 dedi: A Windows Vista berbat o zaman. Genişletmek için tıkla... Daha şimdi Vista iyi dediniz.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 19 Mart 2021 #28 Dean.308 dedi: Önermem. Zamanında denedim ve maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... He, doğru. Eksileri çok 7 Starter'ın da.
Dean.308 dedi: Önermem. Zamanında denedim ve maalesef kötü. Genişletmek için tıkla... He, doğru. Eksileri çok 7 Starter'ın da.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Mart 2021 #29 iloveichigo dedi: Kullanmadığınız halde "bu en iyidir" dediğiniz için. Elimde 1GB RAM sistem var ve Linux Lite daha performanslı. Yürü yürü yürü yürü yürü yolumuz uzun dağları bürü bürü düşmanların kahrolsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha şimdi Vista iyi dediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmadınız derken... Nereden biliyorsun kullandım kullanmasam burada önermem. Ama hafif Linux dağıtımları daha iyidir.
iloveichigo dedi: Kullanmadığınız halde "bu en iyidir" dediğiniz için. Elimde 1GB RAM sistem var ve Linux Lite daha performanslı. Yürü yürü yürü yürü yürü yolumuz uzun dağları bürü bürü düşmanların kahrolsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha şimdi Vista iyi dediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmadınız derken... Nereden biliyorsun kullandım kullanmasam burada önermem. Ama hafif Linux dağıtımları daha iyidir.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #30 Dean.308 dedi: Hocam kullanmadınız derken... Nereden biliyorsun kullandım kullanmasam burada önermem. Ama hafif Linux dağıtımları daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm
Dean.308 dedi: Hocam kullanmadınız derken... Nereden biliyorsun kullandım kullanmasam burada önermem. Ama hafif Linux dağıtımları daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm