arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #21 Dosluq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu yeter bile . Kaç FPS alabilirm bunu kurarsam? Bir de hangi sürüm uygun olur buna? 436077 dedi: 8x8 texture pack var önerebileceğim ama yine kasacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir arkadai 1x1 önerdi. Bununla 40 FPS alınır mı?
Dosluq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu yeter bile . Kaç FPS alabilirm bunu kurarsam? Bir de hangi sürüm uygun olur buna? 436077 dedi: 8x8 texture pack var önerebileceğim ama yine kasacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir arkadai 1x1 önerdi. Bununla 40 FPS alınır mı?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 4 Ağustos 2022 #22 arif4lean dedi: Hocam bu yeter bile . Kaç FPS alabilirm bunu kurarsam? Bir de hangi sürüm uygun olur buna? Bir arkadai 1x1 önerdi. Bununla 40 FPS alınır mı? Genişletmek için tıkla... 1.8.9 optifine portable sürümü vardı. İstiyorsan dene. İnternette bulabilirsin bu arada.
arif4lean dedi: Hocam bu yeter bile . Kaç FPS alabilirm bunu kurarsam? Bir de hangi sürüm uygun olur buna? Bir arkadai 1x1 önerdi. Bununla 40 FPS alınır mı? Genişletmek için tıkla... 1.8.9 optifine portable sürümü vardı. İstiyorsan dene. İnternette bulabilirsin bu arada.
Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #23 arif4lean dedi: Hocam bu yeter bile . Kaç FPS alabilirm bunu kurarsam? Bir de hangi sürüm uygun olur buna? Bir arkadai 1x1 önerdi. Bununla 40 FPS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Detaylı incelemedim ama 1x1 texture en iyisi olur gibi.
arif4lean dedi: Hocam bu yeter bile . Kaç FPS alabilirm bunu kurarsam? Bir de hangi sürüm uygun olur buna? Bir arkadai 1x1 önerdi. Bununla 40 FPS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Detaylı incelemedim ama 1x1 texture en iyisi olur gibi.
arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #24 Dosluq dedi: Detaylı incelemedim ama 1x1 texture en iyisi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü önerirsiniz hocam?
Dosluq dedi: Detaylı incelemedim ama 1x1 texture en iyisi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü önerirsiniz hocam?
Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #25 arif4lean dedi: Hangi sürümü önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Favorim 1.8 ama bir dene zorlarsa düşür.
arif4lean dedi: Hangi sürümü önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Favorim 1.8 ama bir dene zorlarsa düşür.
arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #26 Dosluq dedi: Favorim 1.8 ama bir dene zorlarsa düşür. Genişletmek için tıkla... 1.8 OptiFine mı kurayım? Dosluq dedi: Detaylı incelemedim ama 1x1 texture en iyisi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam 1x1 texture pack üzerine başka FPS arttıran bir pack yüklersem olur mu?
Dosluq dedi: Favorim 1.8 ama bir dene zorlarsa düşür. Genişletmek için tıkla... 1.8 OptiFine mı kurayım? Dosluq dedi: Detaylı incelemedim ama 1x1 texture en iyisi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam 1x1 texture pack üzerine başka FPS arttıran bir pack yüklersem olur mu?
Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #27 arif4lean dedi: 1.8 OptiFine mı kurayım? Hocam 1x1 texture pack üzerine başka FPS arttıran bir pack yüklersem olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilemedim bayağıdır oynamıyorum ama 1x1 de fayda etmiyorsa fazla zorlamamak lazım.
arif4lean dedi: 1.8 OptiFine mı kurayım? Hocam 1x1 texture pack üzerine başka FPS arttıran bir pack yüklersem olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilemedim bayağıdır oynamıyorum ama 1x1 de fayda etmiyorsa fazla zorlamamak lazım.
arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #28 Dosluq dedi: Bilemedim bayağıdır oynamıyorum ama 1x1 de fayda etmiyorsa fazla zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. O zaman şöyle yapıyorum. İlk başta temiz bir kurulumla laptopa XP yüklüyorum. Sonra laptopa sadece Minecraft yüklüyorum. Sonra oyuna 1x1 texture pack yüklüyorum. Bu şekilde 40 FPS alırsam süper. Dosluq dedi: Bilemedim bayağıdır oynamıyorum ama 1x1 de fayda etmiyorsa fazla zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana 1x1 texture pack linki atar mısınız? Nereden indirebilirim? Son düzenleme: 4 Ağustos 2022
Dosluq dedi: Bilemedim bayağıdır oynamıyorum ama 1x1 de fayda etmiyorsa fazla zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. O zaman şöyle yapıyorum. İlk başta temiz bir kurulumla laptopa XP yüklüyorum. Sonra laptopa sadece Minecraft yüklüyorum. Sonra oyuna 1x1 texture pack yüklüyorum. Bu şekilde 40 FPS alırsam süper. Dosluq dedi: Bilemedim bayağıdır oynamıyorum ama 1x1 de fayda etmiyorsa fazla zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana 1x1 texture pack linki atar mısınız? Nereden indirebilirim?