1 GB RAM'li bilgisayar için güncel işletim sistemi önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında Windows 10 1607 ve 1507 sürümleri stabil çalıştı. Ancak o sürümlere gelen bir güncelleme yüzünden o sürümler artık kendini otomatikman 21h2'ye güncelliyor ve 21H2 sürümü de berbat çalışıyor. Sırf o yüzden Windows 8.1'e dönmüştüm.

LTSB kurmalısın.

LTSB kurmalısın.

LTSB ve LTSC lisansları aşırı pahalı ve bende sadece Windows 10 Pro lisansı var. Ama LTSB 2015 ve 2016 lisansı varsa Windows 10 Pro lisanslsrı gibi ucuza linki alabilir miyim?

Aslında bir yöntem var ama burada söylemem yasak. Bunlar dışında önerebileceğim başka Windows sürümü yok sen bilirsin.

50 TL ve 100 TL arasında LTSB 2015 veya LTSB 2016 lisansı varsa aslında alabilirim. İkisi de o fiyatlara varsa LTSB 2016 sürümünü tercih ederim orası ayrı.
İkisi de yoksa LTSC 2019 sürümünü de alabilirim.

2021 LTSC 21H2 tabanlı olduğundan acayip derecede kasabilir. LTSC 2019 sürümü de hız olarak 2016 sürümlerine bir tık kasıyor gibiydi.

50 TL ve 100 TL arasında LTSB 2015 veya LTSB 2016 lisansı varsa aslında alabilirim. İlisiLTSB 2016 sürümünü tercih ederim orası ayrı.

2021 LTSC 21H2 tabanlı olduğundan kasabilir.
Güvenilir mi emin değilim. Bence lisanssız da kullanılabilir.

Lisanssız kullanmanızda sakınca yok.

O sürümler ( 3 kere komut satırı ile lisansı uzarırsam bile) 360 gün sonra açılmıyor. O yüzden lisans şart. Windows 10'un bu sürümlerinde.

Böyle bir sayfa buldum nasıl. Daha önce alım yapmış olanlar varsa güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…