1 GB RAM'li dizüstü PC Zula oynatır mı?

technocagri

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim;
Intel Celeron N3350 işlemci.
Intel HD Graphics 500 ekran kartı.
4 GB RAM (1 GB RAM kullanılabilir)

Bu sistem Zula'yı oynatırımı tahminen kaç FPS alırım. Biliyorum Zula'nın devri bitti ama doğru düzgün oyun oyun açmıyor. Bir de bu sisteme FPS oyunu önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim;

Bu sistem Zula'yı oynatırımı tahminen kaç FPS alırım. Biliyorum Zula'nın devri bitti ama doğru düzgün oyun oyun açmıyor. Bir de bu sisteme FPS oyunu önerebilir misiniz?
Maalesef açmaz. Eski bilgisayarımda 4gb ye sahiptim zar zor oynuyordum.

Sistemim;

Hocam düşük ihtimal oynatabilir ama iyi olmaz, ayrıca 1 GB RAM değil o 1 GB daha kullanılabilir olduğunu ifade ediyor bir şey yapacağınızda 1 GB'ım var diye düşünmeyin diye söylüyorum.

Hocam 4 GB RAM'iniz var onu da dahili ekran kartınız yüzünden 1 GB'ını kullanabiliyorsunuz.
Ben i5 7200U ve yine dahili HD 620 ekran kartıyla dahi Zula'yı zar zor 30 FPS'lerde oynuyordum.
Hele ki Celeron gibi Intel'in ne için ürettiğini bilemediğim bir işlemci serisiyle Zula'yı çalıştırmanız mümkün ama 30 FPS'lerde oynamanız pek olası gözükmüyor.

Hocam düşük ihtimal oynatabilir ama iyi olmaz, ayrıca 1 GB RAM değil o 1 GB daha kullanılabilir olduğunu ifade ediyor bir şey yapacağınızda 1 GB'ım var diye düşünmeyin diye söylüyorum.

Hayır hocam ekran kartı harici olarak VRAM'e sahip olmadığı için 4 GB RAM'in 3 GB kadar miktarını VRAM olarak kullandığı için öyle yazıyor.
Yani herhangi bir program ve oyun açtığında 1 GB'ını kullanabiliyor.

Sistemim;

Eski PC'de Celeron'un b serisi vardı Zula'yı açar en düşük grafikte oynarsın ama yani bir 15-50 arası FPS alırsın ki RAM'in tamamını kullanamıyorum demisin 1 GB RAM'le oyun açılmayabilir direk

Point Blank daha iyi olur. Ama paylaşımlı ekran kartına verdiğin Ram miktarını azaltmak isteyebilirsin.

Hayır hocam ekran kartı harici olarak VRAM'e sahip olmadığı için 4 GB RAM'in 3 GB kadar miktarını VRAM olarak kullandığı için öyle yazıyor.
Yani herhangi bir program ve oyun açtığında 1 GB'ını kullanabiliyor.
GPU aktif olarak birşey yapmıyorsa VRAM'e el koymaz. Büyük ihtimalle Win 10 kurulu sistemde ve oyüzden 3 GB'si aktif olarak dolu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı