AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #21 Sürücüler mevcutsa Windows 8.1 32 Bit deneyebilirsiniz fakat şahsen 1 GB RAM'li bir sisteme hafif bir linux dağıtımı kurmak daha mantıklı olacaktır.
Sürücüler mevcutsa Windows 8.1 32 Bit deneyebilirsiniz fakat şahsen 1 GB RAM'li bir sisteme hafif bir linux dağıtımı kurmak daha mantıklı olacaktır.
Beygu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 20 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bankacı 17 Ocak 2021 #22 web gezintisi ve video izlemek amaçlı kullanacaksınız sistem gereksinimi düşükte çalışan linux lite os yada zorin os işletim sistemlerini tavsiye edebilirim.
web gezintisi ve video izlemek amaçlı kullanacaksınız sistem gereksinimi düşükte çalışan linux lite os yada zorin os işletim sistemlerini tavsiye edebilirim.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.684 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Ocak 2021 #23 Mertcanozdemir dedi: Benim 1 GB RAM'li köşede duran bir masaüstü PC var. Windows XP 1 GB RAM'e Windows 7 32 Bit Pro kursam iş görür mü? Oyun oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulabilir. 1GB RAM daha eklenip SSD takılırsa daha hızlı olur.
Mertcanozdemir dedi: Benim 1 GB RAM'li köşede duran bir masaüstü PC var. Windows XP 1 GB RAM'e Windows 7 32 Bit Pro kursam iş görür mü? Oyun oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulabilir. 1GB RAM daha eklenip SSD takılırsa daha hızlı olur.