Ön bilgi icin söylüyorum lokasyonum Almanya. Sorum söyle ki;
Arkadaslar yaklasik 3-4 senedir 1 Gbit kablolu internet kullaniyorum. Vodafone servis saglayicisi ile aylik 40 € ödüyorum ve gayet memnunum. HIzi bazen 1 Gbit üzerine bile cikiyor hicbir sikintim yok. An itibari kullandigim tarife söyle.
Yakinda bizim sokaga Fiber hat cekilecek 45 € aylik sizce gecmelimiyim? Fiber ile kablolu arasindaki fark nedir?
Ikisinin de Upload orani ayni ve 100 mBit olan 5 € daha pahali.
Arkadaşlar yaklasik 3-4 senedir 1 gbit kablolu internet kullanıyorum. Vodafone servis saglayicisi ile aylik 40 € ödüyorum ve gayet memnunum. Hızi bazen 1 gbit üzerine bile cikiyor hiçbir sikintim yok. An itibari kullandigim tarife söyle.
Arkadaslar yaklasik 3-4 senedir 1 Gbit kablolu internet kullaniyorum. Vodafone servis saglayicisi ile aylik 40 € ödüyorum ve gayet memnunum. HIzi bazen 1 Gbit üzerine bile cikiyor hicbir sikintim yok. An itibari kullandigim tarife söyle.
Bana da dediginiz cok mantikli geldi hem 4 senedir kullaniyorum Fiber'e gecince %90 hiz kaybi ve aylik 5 € fazla ödeyecegim, ama bu fiber ile kablolu tarife arasindaki farki bilmiyorum. Tek bildigim Fiber hat gelecege yönelik daha iyi. Tek soru isaretim ileride Fiber'e gecmek istersem bir kereye mahsus 800 € verecekmisim hepsi bu.
1 Gbit kalsın. Fazladan 20 Euro vermek koymaz ki zaten 100Mbps olanda ilk 6 ay 20 Euro sonra 45 Euro olacak yazmıyor mu? 1 Gbit kalsın, bırak. Sorun yaşamıyorsan senden mutlusu yok.
Türk Telekom çöpünü çekelim bizde burada. 100Mbps'e 194 lira çekmişler...
Turknet GigaFiber keşke çoğu yerde yaygınlaşsa. Fiyatına göre sunduğu hizmet muazzam.
1 Gbit kalsın. Fazladan 20 Euro vermek koymaz ki zaten 100Mbps olanda ilk 6 ay 20 Euro sonra 45 Euro olacak yazmıyor mu? 1 Gbit kalsın, bırak. Sorun yaşamıyorsan senden mutlusu yok.
Türk Telekom çöpünü çekelim bizde burada. 100Mbps'e 194 lira çekmişler...
Turknet GigaFiber keşke çoğu yerde yaygınlaşsa. Fiyatına göre sunduğu hizmet muazzam.