M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 3 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar uploadım da downloadımda 100, neden olabilir? Bu diğer PC de kablolu bağlanıyor fakat o 1000'i görüyor fakat farklı odadaki kablo ile bağlanan PC 100'ü anca görüyor. Bu neden olur ve nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar uploadım da downloadımda 100, neden olabilir? Bu diğer PC de kablolu bağlanıyor fakat o 1000'i görüyor fakat farklı odadaki kablo ile bağlanan PC 100'ü anca görüyor. Bu neden olur ve nasıl düzeltirim?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.999 Çözümler 87 3 Eylül 2024 #2 Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 3 Eylül 2024 #3 Vınnnn dedi: Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi kablo aldım değiştireceğim birazdan modem portunuda değiştireyim hemen. Vınnnn dedi: Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Port değiştirmek işe yaramadı şimdi kablo değiştireceğim. Vınnnn dedi: Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirmekte işe yaramadı. Anakartım 1Gbps desteklemiyor olabilir mi Pegatron IPXSB -H61 anakart. Son düzenleme: 3 Eylül 2024
Vınnnn dedi: Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi kablo aldım değiştireceğim birazdan modem portunuda değiştireyim hemen. Vınnnn dedi: Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Port değiştirmek işe yaramadı şimdi kablo değiştireceğim. Vınnnn dedi: Modeme giden portu değiştirin, kablo değiştirin. Kablo desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirmekte işe yaramadı. Anakartım 1Gbps desteklemiyor olabilir mi Pegatron IPXSB -H61 anakart.