enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Nisan 2024 #21 Einstein dedi: Millenicom artık Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps veriyor nerede yaşıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... İstanbul/Esenyurt'tayım.
Einstein dedi: Millenicom artık Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps veriyor nerede yaşıyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... İstanbul/Esenyurt'tayım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #22 Yok hocam size demedim konu sahibine nerede yaşıyor diye sormuştum yanlış yazdıysam affola.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Nisan 2024 #23 enzyyx dedi: İstanbul/Esenyurt'tayım. Genişletmek için tıkla... Gigafiber Esemnyurt'ta vardı ama sizin binada yok sanırım. Gigafiber binanda olsa hiç sıkıntı çekmezdin,1000 Mbps download ve upload,taahüt yok ve ucuz,ama maleesef yok.
enzyyx dedi: İstanbul/Esenyurt'tayım. Genişletmek için tıkla... Gigafiber Esemnyurt'ta vardı ama sizin binada yok sanırım. Gigafiber binanda olsa hiç sıkıntı çekmezdin,1000 Mbps download ve upload,taahüt yok ve ucuz,ama maleesef yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #24 Hocam belki atlantisnet altyapınız vardır o tarafta atlantisnetin altyapısı vardır ama netbone bakabilirsin. İletişim - Netbone www.netbone.com.tr Netbone ana omurgası İstanbul'da olduğu için ping düşük olur yine Türk Telekom gibi.
Hocam belki atlantisnet altyapınız vardır o tarafta atlantisnetin altyapısı vardır ama netbone bakabilirsin. İletişim - Netbone www.netbone.com.tr Netbone ana omurgası İstanbul'da olduğu için ping düşük olur yine Türk Telekom gibi.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Nisan 2024 #25 Einstein dedi: Hocam belki atlantisnet altyapınız vardır o tarafta atlantisnetin altyapısı vardır ama netbone bakabilirsin. İletişim - Netbone www.netbone.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben dedim hocam,konu sahibi sorgulamış hızını ama 200 Mbps veriyor diyor.
Einstein dedi: Hocam belki atlantisnet altyapınız vardır o tarafta atlantisnetin altyapısı vardır ama netbone bakabilirsin. İletişim - Netbone www.netbone.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben dedim hocam,konu sahibi sorgulamış hızını ama 200 Mbps veriyor diyor.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Nisan 2024 #26 Einstein dedi: Yok hocam size demedim konu sahibine nerede yaşıyor diye sormuştum yanlış yazdıysam affola. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi benim hocam, yanlış görmüş olabilir misiniz? Einstein dedi: Hocam belki atlantisnet altyapınız vardır o tarafta atlantisnetin altyapısı vardır ama netbone bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıyorum ama memnun değilim, size de önermiyorum. Her gece kesiliyor ve ping çok yüksek, dalgalanıyor.
Einstein dedi: Yok hocam size demedim konu sahibine nerede yaşıyor diye sormuştum yanlış yazdıysam affola. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi benim hocam, yanlış görmüş olabilir misiniz? Einstein dedi: Hocam belki atlantisnet altyapınız vardır o tarafta atlantisnetin altyapısı vardır ama netbone bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıyorum ama memnun değilim, size de önermiyorum. Her gece kesiliyor ve ping çok yüksek, dalgalanıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #27 Yanlış anlaşılma oldu sanırım socialcyber adlı arkadaş yazmıştım yanlış anlaşılma olduda. Hangi firmayı kullanıyorsunuz hocam anlamadım. Bu sorunu hangi firmada yaşıyorsunuz hocam tam olarak atlantisnetmi.
Yanlış anlaşılma oldu sanırım socialcyber adlı arkadaş yazmıştım yanlış anlaşılma olduda. Hangi firmayı kullanıyorsunuz hocam anlamadım. Bu sorunu hangi firmada yaşıyorsunuz hocam tam olarak atlantisnetmi.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Nisan 2024 #28 Einstein dedi: Yanlış anlaşılma oldu sanırım socialcyber adlı arkadaş yazmıştım yanlış anlaşılma olduda. Hangi firmayı kullanıyorsunuz hocam anlamadım. Bu sorunu hangi firmada yaşıyorsunuz hocam tam olarak atlantisnetmi. Genişletmek için tıkla... Evet, sadece Atlantis net üzerinde oluyor bu sorun.
Einstein dedi: Yanlış anlaşılma oldu sanırım socialcyber adlı arkadaş yazmıştım yanlış anlaşılma olduda. Hangi firmayı kullanıyorsunuz hocam anlamadım. Bu sorunu hangi firmada yaşıyorsunuz hocam tam olarak atlantisnetmi. Genişletmek için tıkla... Evet, sadece Atlantis net üzerinde oluyor bu sorun.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Nisan 2024 #29 enzyyx dedi: Evet, sadece Atlantis net üzerinde oluyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... Siz TT kullanmıyor musunuz? @enzyyx hocam bize hangisini kullandığınızı söyler misiniz?
enzyyx dedi: Evet, sadece Atlantis net üzerinde oluyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... Siz TT kullanmıyor musunuz? @enzyyx hocam bize hangisini kullandığınızı söyler misiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #30 Anladım hocam Türk Telekom altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun bu firmada netbone bakabilirsin dediğim gibi.
Anladım hocam Türk Telekom altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun bu firmada netbone bakabilirsin dediğim gibi.