enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Nisan 2024 #31 RDJ dedi: Siz TT kullanmıyor musunuz? @enzyyx hocam bize hangisini kullandığınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... TT kullanmıyorum hocam, şu an atlantisnet kullanıyorum. Öncesinde farklı bir adreste TT kullandım ve memnundum, fiyatı harici. Einstein dedi: Anladım hocam Türk Telekom altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun bu firmada netbone bakabilirsin dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Kendi altyapısı üzerinden hizmet alıyorum.
RDJ dedi: Siz TT kullanmıyor musunuz? @enzyyx hocam bize hangisini kullandığınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... TT kullanmıyorum hocam, şu an atlantisnet kullanıyorum. Öncesinde farklı bir adreste TT kullandım ve memnundum, fiyatı harici. Einstein dedi: Anladım hocam Türk Telekom altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun bu firmada netbone bakabilirsin dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Kendi altyapısı üzerinden hizmet alıyorum.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Nisan 2024 #32 enzyyx dedi: TT kullanmıyorum hocam, şu an atlantisnet kullanıyorum. Öncesinde farklı bir adreste TT kullandım ve memnundum, fiyatı harici. Kendi altyapısı üzerinden hizmet alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence TT kullanın,fiyat pahalı ama yapacak birşey yok.
enzyyx dedi: TT kullanmıyorum hocam, şu an atlantisnet kullanıyorum. Öncesinde farklı bir adreste TT kullandım ve memnundum, fiyatı harici. Kendi altyapısı üzerinden hizmet alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence TT kullanın,fiyat pahalı ama yapacak birşey yok.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 30 Nisan 2024 #33 RDJ dedi: Hocam bence TT kullanın, fiyat pahalı ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam paralel download/upload bile vermiyor ki. 1000 download 20 upload.
RDJ dedi: Hocam bence TT kullanın, fiyat pahalı ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam paralel download/upload bile vermiyor ki. 1000 download 20 upload.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #34 Speedtest sitesinden hız testi yapıp atar mısın hocam hiç destek kaydı açtınmı atlantisnetin kendi altyapısı güzel aslında bu sorun wifidemi oluyor kabloludamı.
Speedtest sitesinden hız testi yapıp atar mısın hocam hiç destek kaydı açtınmı atlantisnetin kendi altyapısı güzel aslında bu sorun wifidemi oluyor kabloludamı.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Nisan 2024 #35 enzyyx dedi: Hocam paralel download/upload bile vermiyor ki. 1000 download 20 upload. Genişletmek için tıkla... @Einstein hocamın dediği gibi bir hız testi ve bir talep oluşturun.AtlantisNet iyi bir servis sağlayıcı.
enzyyx dedi: Hocam paralel download/upload bile vermiyor ki. 1000 download 20 upload. Genişletmek için tıkla... @Einstein hocamın dediği gibi bir hız testi ve bir talep oluşturun.AtlantisNet iyi bir servis sağlayıcı.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 1 Mayıs 2024 #36 RDJ dedi: @Einstein hocamın dediği gibi bir hız testi ve bir talep oluşturun. Atlantisnet iyi bir servis sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Hocam hız testinde kablosuz olarak maksimum 300 Mbps görüyorum, 5 GHz ağındayım. Verdikleri modemler Wi-Fi 4, arayüz şifresi bile belli değil.
RDJ dedi: @Einstein hocamın dediği gibi bir hız testi ve bir talep oluşturun. Atlantisnet iyi bir servis sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Hocam hız testinde kablosuz olarak maksimum 300 Mbps görüyorum, 5 GHz ağındayım. Verdikleri modemler Wi-Fi 4, arayüz şifresi bile belli değil.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #37 Hocam demek ki kablosuz bir sorun var yeni modem alabilirsin.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 1 Mayıs 2024 #38 Yeni modem almak yerine firmanın vermesini bekliyorum, neticede 1000 Mbps kablosuz verebilecek bir modem vermiyorlarsa anlamı yok. Einstein dedi: Hocam demek ki kablosuz bir sorun var yeni modem alabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Yeni modem almak yerine firmanın vermesini bekliyorum, neticede 1000 Mbps kablosuz verebilecek bir modem vermiyorlarsa anlamı yok. Einstein dedi: Hocam demek ki kablosuz bir sorun var yeni modem alabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.322 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #39 Evet hocam kablolu test yapmayı denedin mi hiç verdikleri modem nedir tam olarak.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 1 Mayıs 2024 #40 Einstein dedi: Evet hocam kablolu test yapmayı denedin mi hiç verdikleri modem nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kablolu testte 1000 göremiyorum, TV üzerinden Ethernet'le bağladığımda 120 Mbps civarı. Verdikleri modem ZyXEL Zxhn298a modeli.
Einstein dedi: Evet hocam kablolu test yapmayı denedin mi hiç verdikleri modem nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kablolu testte 1000 göremiyorum, TV üzerinden Ethernet'le bağladığımda 120 Mbps civarı. Verdikleri modem ZyXEL Zxhn298a modeli.