nejkerera12 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #11 Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Hangi firma acaba? Genişletmek için tıkla... Superonline
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Aralık 2022 #12 nejkerera12 dedi: Halledemiyorlar, internet hızınız normal deyip gönderiyorlar. Çünkü internet hızım normal resimlerde de göründüğü gibi. Genişletmek için tıkla... SSD'mi kullanıyorsun HDD'mi?
nejkerera12 dedi: Halledemiyorlar, internet hızınız normal deyip gönderiyorlar. Çünkü internet hızım normal resimlerde de göründüğü gibi. Genişletmek için tıkla... SSD'mi kullanıyorsun HDD'mi?
nejkerera12 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #13 Singua dedi: SSD'mi kullanıyorsun HDD'mi? Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum fakat dediğim gibi aynı sorun başka bir bilgisayar ile denediğimde de mevcut ancak bir alakası varsa diğer laptopumda da ssd var.
Singua dedi: SSD'mi kullanıyorsun HDD'mi? Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum fakat dediğim gibi aynı sorun başka bir bilgisayar ile denediğimde de mevcut ancak bir alakası varsa diğer laptopumda da ssd var.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Aralık 2022 #14 nejkerera12 dedi: SSD kullanıyorum fakat dediğim gibi aynı sorun başka bir bilgisayar ile denediğimde de mevcut ancak bir alakası varsa diğer laptopumda da SSD var. Genişletmek için tıkla... Modem resetlemeyi denedinizmi hocam?
nejkerera12 dedi: SSD kullanıyorum fakat dediğim gibi aynı sorun başka bir bilgisayar ile denediğimde de mevcut ancak bir alakası varsa diğer laptopumda da SSD var. Genişletmek için tıkla... Modem resetlemeyi denedinizmi hocam?
Muhammet Mustafa Günaltın Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi Profil Kapağı 1522413149 23 Aralık 2022 #15 nejkerera12 dedi: Superonline. Genişletmek için tıkla... Speedtest görselleri ile birlikte solun sitesinden destek kaydı açın hocam.
nejkerera12 dedi: Superonline. Genişletmek için tıkla... Speedtest görselleri ile birlikte solun sitesinden destek kaydı açın hocam.
nejkerera12 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #16 Singua dedi: Modem resetlemeyi denedinizmi hocam? Genişletmek için tıkla... Duvar içi kabloların değişmesinden cat8 kabloya kadar her şeyi denedim
Singua dedi: Modem resetlemeyi denedinizmi hocam? Genişletmek için tıkla... Duvar içi kabloların değişmesinden cat8 kabloya kadar her şeyi denedim
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Aralık 2022 #17 nejkerera12 dedi: Duvar içi kabloların değişmesinden CAT8 kabloya kadar her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Garip, bir fikrim yok hocam kusura bakmayın.
nejkerera12 dedi: Duvar içi kabloların değişmesinden CAT8 kabloya kadar her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Garip, bir fikrim yok hocam kusura bakmayın.
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 19 Ocak 2023 #18 nejkerera12 dedi: Steam'den bir indirme yaptığımda, bir uygulama üzerinden bir şey güncellediğimde de aynı sorun mevcut. Adeta hızım sadece YouTube'da çalışıyor Genişletmek için tıkla... Ben de Steam da denedim 700 Mbps olarak indirme gördü 70 Mbps ile indirdi yani. Galiba ISS ile alakalı sınırlama var.
nejkerera12 dedi: Steam'den bir indirme yaptığımda, bir uygulama üzerinden bir şey güncellediğimde de aynı sorun mevcut. Adeta hızım sadece YouTube'da çalışıyor Genişletmek için tıkla... Ben de Steam da denedim 700 Mbps olarak indirme gördü 70 Mbps ile indirdi yani. Galiba ISS ile alakalı sınırlama var.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.691 Makaleler 13 Çözümler 20 19 Ocak 2023 #19 @witicieen yanlış mı yazdınız acaba? Zira arkadaşın İSS'si Superonline, sizinki Turk Telekom.
Muhammet Mustafa Günaltın Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi Profil Kapağı 1522413149 19 Ocak 2023 #20 witicieen dedi: Ben de Steam da denedim 700 Mbps olarak indirme gördü 70 Mbps ile indirdi yani. Galiba ISS ile alakalı sınırlama var. Genişletmek için tıkla... Steam tarafında bir sınırlandırma var ISS kaynaklı değil ne yazik ki.
witicieen dedi: Ben de Steam da denedim 700 Mbps olarak indirme gördü 70 Mbps ile indirdi yani. Galiba ISS ile alakalı sınırlama var. Genişletmek için tıkla... Steam tarafında bir sınırlandırma var ISS kaynaklı değil ne yazik ki.