Fruexx Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #21 Einstein dedi: 1 gigabit aldığınız bilgisayardaki Ethernet kablosu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... şu anda kullandığım ethernet kablosu
Einstein dedi: 1 gigabit aldığınız bilgisayardaki Ethernet kablosu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... şu anda kullandığım ethernet kablosu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #22 Fruexx dedi: Şu anda kullandığım Ethernet kablosu. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi dener misin?
Fruexx dedi: Şu anda kullandığım Ethernet kablosu. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi dener misin?
7 757618 Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 663 Çözümler 4 30 Kasım 2024 #23 Ağ bağlantıları > Ethernet > özellikler > yapılandır > hız & ikili > 1.0 Gbps tam ikili Bunu deneyin.
Ağ bağlantıları > Ethernet > özellikler > yapılandır > hız & ikili > 1.0 Gbps tam ikili Bunu deneyin.
Fruexx Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #24 757618 dedi: Ağ bağlantıları > Ethernet > özellikler > yapılandır > hız & ikili > 1.0 Gbps tam ikili. Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaklaşık konuda 4 defa yaptığımı belirttim.
757618 dedi: Ağ bağlantıları > Ethernet > özellikler > yapılandır > hız & ikili > 1.0 Gbps tam ikili. Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaklaşık konuda 4 defa yaptığımı belirttim.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.792 Makaleler 1 Çözümler 12 1 Aralık 2024 #26 757618 dedi: O zaman kablodan Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Modemi resetlemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Adam ısrarla öbür bilgisayarda internet normal diyor yani modem restart ne alaka veya kablo Kablo çalışmasa öbür bilgisayarda 1gbit alamazdı. Anakart modeliniz neydi hocam ?
757618 dedi: O zaman kablodan Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Modemi resetlemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Adam ısrarla öbür bilgisayarda internet normal diyor yani modem restart ne alaka veya kablo Kablo çalışmasa öbür bilgisayarda 1gbit alamazdı. Anakart modeliniz neydi hocam ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #27 Recoo dedi: Adam ısrarla öbür bilgisayarda internet normal diyor yani modem restart ne alaka veya kablo Kablo çalışmasa öbür bilgisayarda 1gbit alamazdı. Anakart modeliniz neydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bazen modem kaynaklı hız kısıtlaması olabiliyor. Modemi resetlemek işe yarayabiliyor. Arkadaş ilk başta aynı Ethernet kablosu olduğunu söylemedi nereden bilebilirim? Fruexx dedi: Bunu yaklaşık konuda 4 defa yaptığımı belirttim. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi?
Recoo dedi: Adam ısrarla öbür bilgisayarda internet normal diyor yani modem restart ne alaka veya kablo Kablo çalışmasa öbür bilgisayarda 1gbit alamazdı. Anakart modeliniz neydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bazen modem kaynaklı hız kısıtlaması olabiliyor. Modemi resetlemek işe yarayabiliyor. Arkadaş ilk başta aynı Ethernet kablosu olduğunu söylemedi nereden bilebilirim? Fruexx dedi: Bunu yaklaşık konuda 4 defa yaptığımı belirttim. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi?
janschweppes Yoctopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #28 Hocam selamlar birebir aynı sorunları yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?