Sinirimi sizden çıkardıysam kusura bakmayın yukarıdaki yorumlara deli oluyorum. Zaten yazmıyorum artık İnternet Erişimi bölümüne böyle sinir oluyorum. Tekrardan kusura bakmayın.
Ya Batuhan bak arkadaşım, bunların etkilediğini bende biliyorum. Bak sakince yazıyorum ama anlatamıyorum herhalde ya ben. Yada siz tekrar yazacak bir şey bulup bir tekrara düşüyorsunuz.
Steam indirme hızını kısıtlar bu 1.
5 GHz bağlantı yapılıyor ve 866 Mbps Link Speed ile yapılıyor görülüyor. Kablosuz olduğu için diğerleri de bağlıysa internet hızında dalgalanma olabilir. Ki bu arada Steam her zaman tam güçle de indirmiyor. Bunu da söyleyeyim. Üstüne üstlük evde birileri varsa onların da ne yaptığını bilmiyoruz tamam mı bak ben yukarıda bunların tam güç konusu hariç hepsini yazdım. Sende şimdi yazıyorsun. Aynı dili konuşuyoruz dilersen aynısını yazmak yerine tekrar dediğime alıntı yapacağına mesajı beğenebilirsin.
Ben sadece konu sahibine cevap verdim. Dalgalı indirme yapabilir. Kısıtlamadan olan bir sebep kesinlikle var. Ek olarak Steam de öyle isteyebilir. Dediğim gibi bir sorun yok.