umutolcer Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 Merhaba. 75 Mbit internetim vardı. Altyapı geldiği için 1Gbit'e geçiş yapacağım ama modemim 300 Mbps veriyor maksimum. 1gbit destekleyen rooterla bilgisayara verebilir miyim? 1 gbit yoksa modem mi almam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Merhaba. 75 Mbit internetim vardı. Altyapı geldiği için 1Gbit'e geçiş yapacağım ama modemim 300 Mbps veriyor maksimum. 1gbit destekleyen rooterla bilgisayara verebilir miyim? 1 gbit yoksa modem mi almam lazım?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Haziran 2022 #2 1Gbit altyapı geldiğinde destekli modem verirler diye düşünüyorum. TürkNet altyapısı mı geldi?
umutolcer Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 siriius dedi: 1gbit altyapı geldiğinde destekli modem verirler diye düşünüyorum. TurkNet altyapısı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Evet TurkNet altyapısı geldi modem getirip getirmiyceklerini hiç bilemiyorum valla.
siriius dedi: 1gbit altyapı geldiğinde destekli modem verirler diye düşünüyorum. TurkNet altyapısı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Evet TurkNet altyapısı geldi modem getirip getirmiyceklerini hiç bilemiyorum valla.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Haziran 2022 #4 umutolcer dedi: Evet TurkNet altyapısı geldi modem getirip getirmiyceklerini hiç bilemiyorum valla. Genişletmek için tıkla... Modem getirirler.
umutolcer dedi: Evet TurkNet altyapısı geldi modem getirip getirmiyceklerini hiç bilemiyorum valla. Genişletmek için tıkla... Modem getirirler.
umutolcer Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 siriius dedi: Modem getirirler. Genişletmek için tıkla... Anladım büyük ihtimal yarın gelecekler modem geldi mi gelmedi mi yazarım yarın.
siriius dedi: Modem getirirler. Genişletmek için tıkla... Anladım büyük ihtimal yarın gelecekler modem geldi mi gelmedi mi yazarım yarın.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.597 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 12 Haziran 2022 #6 umutolcer dedi: Anladım büyük ihtimal yarın gelecekler modem geldi mi gelmedi mi yazarım yarın. Genişletmek için tıkla... TurkNet GigaFiber için ücretsiz modem hizmeti sunuyor diye biliyorum hocam kafanızı takmayın. Tabi geri almak şartı ile diye hatırlıyorum.
umutolcer dedi: Anladım büyük ihtimal yarın gelecekler modem geldi mi gelmedi mi yazarım yarın. Genişletmek için tıkla... TurkNet GigaFiber için ücretsiz modem hizmeti sunuyor diye biliyorum hocam kafanızı takmayın. Tabi geri almak şartı ile diye hatırlıyorum.