Kick 1 Gigabit internet ile yayınlar takılıyor

Daha fazla  
İnternetim 1000 download, 100 upload. Sistemim de gayet ortalama iyi bir sistem. Şu sıra Kick'te yayın açıyorum, 8000 bit veriyorum ama yayınlarım yine de donuyor. İnternette çok video izledim, uyguladım ama olmuyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim 1000 download, 100 upload. Sistemim de gayet ortalama iyi bir sistem. Şu sıra Kick'te yayın açıyorum, 8000 bit veriyorum ama yayınlarım yine de donuyor. İnternette çok video izledim, uyguladım ama olmuyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim.

Hocam Kick'te 8K bit verdiğimizde yayınlar takılıyor spesifik birkaç ayar vardı fakat hatırlayamıyorum. Yayınlar takılma ve kesilme/kapanma yapıyordu bu ayarlar dışında açtığımızda. Bir arkadaşımda vardı ayarlar yarın eğer silmediyse alıp atarım buraya.

Sistemden kaynaklı olabilir. Size az gelen değerler, hem oyun hem de yayın için yetmeyebilir. Sisteminiz nedir?
Eğer OBS ile yayın yapıyorsanız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı