Ücretsiz Epic Games 1. gün bedava oyunu The Lord of The Rings Return to Moria

Oynamak isteyen oynar, co-op oynar, pvp, oynar, single oynar. Ben kendime göre eleştiriyorum. Verdiği oyunun filmle alakası olmasa bile o kadar saçma ki. Sanki dalga geçer gibi. Oyun bug dolu bir kere. Zaten o yüzden eleştirmenler önermemiş. Sırf film özelliği, hikayesi, evreni falan var diye de bir oyunu oynamak istemiyorum. Zaman kaybı geliyor bana. Ha bu oyunda 2,3 oynarsın sonra sıkılır silersin.

Ayrıca biz böyle her verdiği oyuna "ha, tamam ya diğer oyunlara bakarız o zaman" dersek Epic Games yine böyle "saçma" oyunlar vermeye devam edecek.

Oyun fena değil. Bedava olması oyunu değerlendirilebilir kılıyor. Asıl odaklanılması gereken noktanın kupon verilmemesi olduğunu düşünüyorum. Yılbaşı indirimi, kupon için son umuttu.

Gizemli oyun diye verilmeyecek bir oyun ondan önceki Bus Simulator çıksa yine başlangıç için idare eder derdik bu oyuna oda denmez.

@490836, hocam maalesef öyle. Cidden üzülüyorum bu konuda. Bedava oyuna "Alınır mı?" diye soranlar, "Çöp, rezalet, leş" diye yorum yapanları anlamıyorum artık. Epic Games'i sevmesem de ne kadar bedava oyun vermesi, bu oyunu bile bedava vermesi çok iyi bir olay biz oyuncular için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız sayın hocam. Ben bu oyunu sevmedim, daha önceden oyunu satın almıştım çünkü arkadaşımla oynarım diye ve oyunda o kadar çok bug vardı ki zar zor 5 saat oynadıktan sonra sildik. Oyunu seveni vardır o ayrı bir şey ona lafım yok ama bana göre değil ayrıca buglu oyunları da hiç sevmem, sevmeyeceğim ne yazık ki. Sevenleri varsa ne âlâ, bedava verilmiş, alsın oynasınlar, iyi oyunlar dilerim onlara.

İleriki maçlara bakacağız. Umarım öyle oyunlar verir ki bu dediklerim yüzünden yerin dibine girerim.

Yazdığım gibi oyun bende var ve buglu bir oyun. Üstte bi yerde daha yazmıştım önceki sayfalarda. Oyunu deneyimlerseniz anlayacaksınız.

Ama diğer günlerde saçma sapan oyunlar verirse ilerde aynı fikirde olacağımızı düşünüyorum.
İstediği kadar saçma oyun diye adlandırdığınız oyunları versin. Sonuçta düşünüyorlar ve veriyorlar. Her oyunun bir alıcısı var. Sen sevmezsin, ben severim. Ben alırım keyfime bakarım. Yarın da benim sevmediğim oyun gelir siz seversiniz. En ufak sevmediğiniz oyunda saçma oyun, neden verdi ya deme hakkınızın olduğunu sadece yorum olarak genelleme yapmadan, şahsi fikriniz olarak belirtebilirsin. Genelleme yaptığın zaman iş farklı yerlere kayıyor. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…