1 gün devamsızlıktan bir şey olur mu?

SECBEGENAL

Picopat
Merhaba, ben lise ogrencisiyim. Bir operasyon gecirdim ve ne olur ne olmaz diye evimde 1 gun daha gecirmek istedim. Fakat operasyon rapor verecek kadar buyuk degil. Bu yuzden rapor da alamiyorum. Bugun de okula bu yuzden gitmeyecegim. 1 gun devamsizlik nelere mal olur? Hayatimda hic devamsizlik yapmadigim icin bilmiyorum. Not ortlamasi, takdir belgesi vb. seyleri etkiler mi? Lutfen konu hakkinda bilgisi olanlar yanit verebilir mi?🙂
Not: Her iki donemin ilk yazililari yapildi.

Babam muduru arayip bilgi verse olur mu?
Sadece bugunluk icin. Yarin okula gidecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz da bu kadar dert ediyorsan aile hekimine gidip durumu anlat. İyi biriyse rapor verir.
Babanın müdürü araması resmi olarak bir işe yaramaz. Okula gidip dilekçe verirse rapor gibi iş görür, izinli sayılırsın.

Merhaba, ben lise ogrencisiyim. Bir operasyon gecirdim ve ne olur ne olmaz diye evimde 1 gun daha gecirmek istedim. Fakat operasyon rapor verecek kadar buyuk degil. Bu yuzden rapor da alamiyorum. Bugun de okula bu yuzden gitmeyecegim. 1 gun devamsizlik nelere mal olur? Hayatimda hiç devamsizlik yapmadigim için bilmiyorum. Not ortlamasi, takdir belgesi vb. seyleri etkiler mi? Lutfen konu hakkinda bilgisi olanlar yanit verebilir mi?🙂
not: her iki donemin ilk yazililari yapildi.

Sadece bugunluk için. Yarin okula gidecegim.

Vay be, hiç devamsızlık yapmamak; zoru başarmışsınız 😄.
(Bu arada hiçbir şey olmaz)

Merhaba, ben lise ogrencisiyim. Bir operasyon gecirdim ve ne olur ne olmaz diye evimde 1 gun daha gecirmek istedim. Fakat operasyon rapor verecek kadar buyuk degil. Bu yuzden rapor da alamiyorum. Bugun de okula bu yuzden gitmeyecegim. 1 gun devamsizlik nelere mal olur? Hayatimda hic devamsizlik yapmadigim icin bilmiyorum. Not ortlamasi, takdir belgesi vb. seyleri etkiler mi? Lutfen konu hakkinda bilgisi olanlar yanit verebilir mi?🙂
Not: Her iki donemin ilk yazililari yapildi.

Sadece bugunluk icin. Yarin okula gidecegim.
Hocam ne olacak 1 günden?Takılın kafanıza göre.1-2 ay gitmezseniz galiba sınıfta kalıyordunuz.Boşverin.

Bir şey olmaz da bu kadar dert ediyorsan aile hekimine gidip durumu anlat. İyi biriyse rapor verir.
Babanın müdürü araması resmi olarak bir işe yaramaz. Okula gidip dilekçe verirse rapor gibi iş görür, izinli sayılırsın.
Bir gün öncesine rapor vermiyorlar bunu aklınızda bulundurun lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı