1 gün içinde diskteki boş alan miktarının azalması

Ofoz

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarı kapatmadan birkaç oyun sildim ve yanlış hatırlamıyorsam 212 GB boş alan kalmıştı fakat şu anda 196 GB boş alan diyor. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bilgisayarı kapatmadan birkaç oyun sildim ve yanlış hatırlamıyorsam 212 GB boş alan kalmıştı fakat şu anda 196 GB boş alan diyor. Bunun sebebi nedir?
Windows 21H2 güncellemesi çıktı geçenlerde. Onu kurmuş olabilir bilgisayar.Veya virüs olma ihtimali de olabilir ama hemen paniklenmeyin.Kaspersky indirip genel bir tarama yaptırın.

Sistem geri yükleme olabilir, Windows güncellemesi sonrası kalan eski Windows dosyaları olabilir, kalıntı dosyalar olabilir (temp,%temp%,prefetch, recent) bunları yazmak için Windows ve r tuşlarına basın.

Belki otomatik güncelleme açıksa o yüzden güncellenmiş olabilir.
Windows u sürekli güncelliyorum da yanlış mı ediyorum?
Windows ve r tuşlarına aynı anda basın, açılan yere %temp% yazın. Açılan tüm dosyaları silin, biraz alan açılacaktır.
Ne oluyor bu tam olarak?
Windows 21H2 güncellemesi çıktı geçenlerde. Onu kurmuş olabilir bilgisayar.Veya virüs olma ihtimali de olabilir ama hemen paniklenmeyin.Kaspersky indirip genel bir tarama yaptırın.

Sanırsam onu yüklememişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…