1 gün olmadan Game Booster gamepad bozuldu

darkos59

Decapat
Daha fazla  
Gamepad Bluetooth üzerinden bağlıydı. Az once PC'yi açtım otomatik bağlanmadı. Oyuna girdim yine görmedi. Kabloyla bağlantı yapayım dedim USB hatası verdi. Diğer gamepadımla denıyorum sıkıntısız bağlanıyor. 06.11.2025 tarihinde 2 saat FIFA 26 oynadım sadece. Bu kadar kısa sürede bozulması normal mi? Ek olarak sürekli sadece yeşil ışık yanıyor. Home tuşuna basılı tutuyorum share+Home yapıyorum hiçbir türlü etki etmiyor.
Game Booster GB-J26 Wrath.

Game Booster
Turbox
Gamepower

vs, çöp markaları defalarca almayın diye bas bas bağırıyoruz. Sadece burada değil bütün teknoloji forum sitelerinde almayın/aldırtmayın diye yorumları görebilirsiniz. Gamepower Saber RGB klavye kullanıyordum, aradan 5 6 ay geçti USB kablosu yandı klavye çalışmadı, kullanıcı hatası diyerekten almamışlardı. Bende kısa bir video çekerek klavyeyi yakıp darma duman edip direkt onlara göndermiştim.

Almayın, aldırtmayın, hem işe yaramaz markalar, hem çöp markalar.

Game Booster
Turbox
Gamepower

vs, çöp markaları defalarca almayın diye bas bas bağırıyoruz. Sadece burada değil bütün teknoloji forum sitelerinde almayın/aldırtmayın diye yorumları görebilirsiniz. Gamepower Saber RGB klavye kullanıyordum, aradan 5 6 ay geçti USB kablosu yandı klavye çalışmadı, kullanıcı hatası diyerekten almamışlardı. Bende kısa bir video çekerek klavyeyi yakıp darma duman edip direkt onlara göndermiştim.

Almayın, aldırtmayın, hem işe yaramaz markalar, hem çöp markalar.
Gamepower'ı gene 1,2 iyi ürünü var. Gamepower Force, Sonic T80 gibi.
Fason marka oldukları için illaki iyi gir ürüne etiket bastıkları oluyor.

MSI Force GC300 aldım gayet memnunum tavsiye ederim ürünü bence.
Nova 2 Lite varken alınmaz oda. Analoglara Hall Effect koymamışlar sanırsam ama Trigger'lar ama koymuş. Analog drift olursa üzer.

Arkadaslar haklisiniz ama 1000 TL gibi bir fiyata almıştım indirimden. Sadece FIFA oynamak için Sony'nin 5 bin TL kollarına o kadar para veremem.PS4 kolu varsa onerebileceginiz öneriye açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı