Hocam bende 10. sınıfım ama bir günde hem elektrik devrelerin hem de basıncı bitirmek neredeyse imkansız. Ama yine de anlatımına güvendiğiniz bir kanaldan ilk önce konu anlatımını dinleyin sonrada biraz soru çözüm videosu izleyin. 1 günde bundan fazla ilerleme kat edemezsiniz.
Bu konular 1 günde yetişmez ama Fizikle Barış konu anlatımları, yazılıya hazırlık videoları izleyerek az da olsa aklınızda kalır. Son güne neden bıraktınız ki
Hocayla tam konuşmaya gidiyordum adam beni gördü bir anda koşmaya başladı öğretmenler odasında yakaladım.
Hocayla durumu konuştum adam ama umursamadı vermiyorum not dedi 2. dönem düzeltirsin dedi.
Benden başka bir sürü kişi adamın yanına gitti herkese böyle dedi.
Maalesef böyle hocamız var.
İşin kötü yanı ortalamam 72 belge alamıyorum.
Hocayla tam konuşmaya gidiyordum adam beni gördü bir anda koşmaya başladı öğretmenler odasında yakaladım.
Hocayla durumu konuştum adam ama umursamadı vermiyorum not dedi 2. dönem düzeltirsin dedi.
Benden başka bir sürü kişi adamın yanına gitti herkese böyle dedi.
Maalesef böyle hocamız var.
İşin kötü yanı ortalamam 72 belge alamıyorum.
9. sınıftayken beni de matematik hocası 1 puanla bırakmıştı. Kafaya takmayın belge hiçbir işe yaramıyor zaten. 11. sınıfım şimdi de hoca 95 aldığım edebiyat sınavının sözlüsüne 60 girdi.