1 Günlük HyperOS Deneyimim

Hocam bugün bayağı araştırdım her yerde. HyperOS'a geçmemek gibi bir fikrim var. Telefon Redmi Note 12. yaklaşık iki hafta önce aldım ve pil kendine gelmeden HyperOS'a geçmek şu an mantıklı gelmiyor.

Hocam sizin için yeterli ise MIUI 14'te kalabilirsiniz, ama bence güncellemekte fayda var, cihaz hem daha hızlı hem batarya ömrü daha uzun hem de eskisi kadar ısınmıyor bu da batarya sağlığı için çok iyi.

Hocam sizin için yeterli ise MIUI 14'te kalabilirsiniz, ama bence güncellemekte fayda var, cihaz hem daha hızlı hem batarya ömrü daha uzun hem de eskisi kadar ısınmıyor bu da batarya sağlığı için çok iyi.
Bir süre sonra oyun oynamaya başlarım telefonda. Eğer oyunlarda MİUİ 14'e göre daha fazla optimize ve daha akıcı oynanış sağlıyorsa güncellicem. PUBG dışında başka hangi oyunlara baktınız ve memnun kaldınız mı?

HyperOS ile gelen kamera uygulamasında iPhone 14'teki gibi Zoom yapma özelliği geldimi.

HyperOS ile gelen kamera uygulamasında iPhone 14'teki gibi Zoom yapma özelliği geldimi.

Zoom yapma zaten vardı hocam, 10X dijital zoom.

CoD oynadım ama performans değişikliği yok ama eskisi kadar ısınmıyor.

HyperOS'ta bir sorun keşfettim, telefon bazen birkaç günde bir durduk yere telefon kilitliyken kendini kapatabiliyor, tekrar açtıktan birkaç gün sonra ekran kilitliyken tekrar kapanıyor.

Benim telefonda deepsleep yapayım derken telefonu kapatıyor.

Zoom yapma zaten vardı hocam, 10X dijital zoom.

CoD oynadım ama performans değişikliği yok ama eskisi kadar ısınmıyor.
Az önce HyperOS'u kurdum. İlk açtığımda bi kasma vardı ama çok sürmedi bile. Telefon yeni sistemle açıldığı için normal. Yazı fontları değişmiş ve daha iyi gözüküyor. Gelecek güncellemeler ile kendini toparlar diye düşünüyorum.

Hocam güncelleme sonrası deneyimlerde bir garibime giden şey her zaman açık ekranda saat bir en üstte bazen de ekranın ortasında geçiyor kendi kendine. Onu nasıl düzeltirim nasıl bir yerde sabit kalır bilen varsa yardımcı olabilecek var mı acayip bir deneyim oldu.

Benim X5 Pro'ya hala gelmedi... Deneyimlemek için can atıyorum, inşallah en kısa zamanda gelir .

Hocam ayarlara girip
duvar kağıdından her zaman açık ekran kısmına gelin. Burda şuanki temanızın üstüne tıklayın yani telefonu açtığınızda sol üstte gördüğünüz saat kısmına. Burdan ayarlayın.

Benim X5 Pro'ya hala gelmedi... Deneyimlemek için can atıyorum, inşallah en kısa zamanda gelir .

Hocam az biraz geliştirilen iOS işletim sistemini daha çok andıran bir Android 14 tabanlı işletim sistemi gibi yorumlayabilirim. MIUI geliştirilen versiyonu HyperOS.

Hocam saat konumu sabit değil. Bazen nadiren kendi kendine ortaya alıyor. Genelde kilit ekranı ile her zaman açık ekrandaki saat konumu aynı başka temada yeri ayarlanıyor. Benim istediğimde ayarlanmıyor ama kendi kendine yer değiştiriyor bu garip geldi hocam.

Bakın bu temayı ayarlıyorum ortada gözüküyor burada ama özelliği açınca saat en üstte duruyor çok nadir buradaki gibi ortada oluyor nasıl ayarlarım istediğim tema bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…