1 hafta çalışmayan motor marş almadı

batıkann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün bir motor(Küba bluebird) alacaktım adamın yanına gittim motorun sesini duyayım dedim fakat çalışırken 1 dakikada marş basa basa çalıştı zor çalıştı yani motor. Hem karbüratörlü hem de benzinli olduğu için dedi 1 haftadır yatıyormuş motor aküsü çekildiği için dedi de ben de bu konulara uzak olduğum için emin olamadım sizce durum böyle midir ve dükkanın içerisi soğuktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi şehir? Bende D250 var , soğuk hava da orijinal akuyle Ankara'da çalışmıyor, Bosch aküyle bile bazen tekliyor.

Hocam İstanbul'da 1 hafta yattığını söyledi normaldir dedi de bilmediğim için tedirgin oldum.
Muhtemelen soğuktandır. Karbüratör ayarı istiyor olabilir. Akü bitik olsa hiç çalışmazdı. Akü için charger al evde dursun. Aküden sıkıntı olursa eğer şarj edersin evde.

Soğuktandır dert etmeyin İstanbul bu ara anormal soğuk zaten bende pesaro 50 aldım geçen hafta, sahibi hava soğukken gaz vermeden çalışmaz dedi, marşa basınca gaz vererek çalıştırıyorum hareket etmezsem veya olduğu yerde gaz vermeye devam etmezsem hemen stop ediyor. Sürmeye başladıktan sonra durunca stop etmiyor ama ısınması gerekiyor yani. Bu motorlarda normal yani tedirgin olmana gerek yok bende alışana kadar acaba sıkıntılı mal mı aldım diye korkmuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı