1 hafta köye gitmek mantıklı mı?

485936

Hectopat
En son 8-9 yaşlarımda, noktasına kadar bildiğim, uzaktan gelen kuzenlerle yıllık buluştuğumuz köy. Sizce gitmek mantıklı mı bu yazın gitmek? Normalde nefret ederim köye gitmekten çünkü 1 gün yol sonra yorgunluk. İlk 2-3. gün sarıyor diğer günler sıradan geçiyor sonra gideceğiz 1 gün daha yol sonrasında evimiz. Kuzenlerimi sanırım 3-4 yıldır görmüyorum daha fazla da olabilir.

Gerçi o yıllar araya girince samimiyetimiz yok çok bir Amerikan ile bir türkün mizahı ne kadar aynı olabilir bilmiyorum. Ve bu süreçte spora gitmiş olacağım. Sizce gitmek mantıklı mı 1 hafta?

Ben olsam kafa dinlemeye giderdim.

Kuzenlerini seviyorsan git eğlenirsin tabii bu 8 gün falan geçer sıkılırsın artık. Ben köy sevmem gitmem o yüzden.

Köye gitmeyip de evde yatıcaksan git ama yapıcak daha iyi bir şeyin varsa gitmesen de olur.

Kuzenlerini seviyorsan git eğlenirsin tabii bu 8 gün falan geçer sıkılırsın artık. Ben köy sevmem gitmem o yüzden.
Hocam normalde asla gitmem de annemler yalnız gitmesin diye yoksa ne gideceğim. Kuzenlerimi seviyorum ama yıllar önce çok samimiydik şuan hiç konuşmadığımız için bilmiyorum.

Al abur cuburunu git 1 haftalığına. Otur şöyle bir ağacın altında sandalyeye, gir Spotify'a aç Sagopa Kajmer - maskeli balo sonra iç kolanı ye cipsini sigara içiyorsan yak bir dal (önermiyorum) uzat ayaklarını keyfine bak bence. Gidilir.

Köye gitmeyip de evde yatıcaksan git ama yapıcak daha iyi bir şeyin varsa gitmesen de olur.
En iyi seçenek olarak spor var ama 1 haftadan bir şey olmaz diyorlar. Muhtemelen iyi yemekler de olmaz fikrimce.

Olabilir hocam. 70-80 tane şarkı indiririm. Gerçi şimdi 1 hafta nofap yapmamak gerekir.

Kurban'da gidilir aslında hem bedavadan et de yersin
Kurbanı bilemem de bizde çok kurban kesimi olmuyor. Harçlık verirler gerçi ama kuzenlerimin babası yani dayım ara tatilde 3bin ateşlemişti verir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…