1 hafta köye gitmek mantıklı mı?

Yine verirse at cebe kalsın köşede hocam. Köy ortamında harciyim deme. Nofap için de ne desem bilemedim . En iyisi bedeni yormadan köye gidip bir yerde kafa dinlemek.

Yine verirse at cebe kalsın köşede hocam. Köy ortamında harciyim deme. Nofap için de ne desem bilemedim . En iyisi bedeni yormadan köye gidip bir yerde kafa dinlemek.
Bakkal vardı şuan eğer hala yaşıyorsa bir şeyler alınır mı oradan? Gerçi en fazla ekmek alınır. Umarım yolda geçerken bıçaklanmam. Gerçi hırsız yok çok ama yine de korunmamız gerekir. Nofap'a yapacak bir şey yok ev kalabalık olur muhtemelen. Ya bantlarım köşeye bir yere yada dişimi sıkarım.

Hocam alkol alıyor musunuz bilmem ama köy serin bir yerse gece serinliğinde 2 bira iyi gider. Varsa bakkaldan alınabilir yoksa da abur cuburla idare edin işte. Yolda geçerken bıçaklanmak gibi bir durum varsa hiç gitmeyin zaten . Nofap için de gidin ormana gerisi gelir.

Sigara alkol yok hocam. Bir ara sorarım öyle olaylar var mı diye de yoktur herhalde.

Git kafan dağılır. Şehirden uzaklaşmak iyidir. Kitap falan al bahçede oku. Sizin köy neresi bilmiyorum ama bizim köyde bu sıralar hava aşırı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…