1 hafta kullanılmayan PSU çalışmıyor

Egeeymen

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
İşlemci
4570s
1 haftadır evde değildim ve bilgisayarı açmayı denediğimde açılmadı. Tozları temizleyip ve PSU testi yaptığım ve PSU'nun fanı kesik kesik dönüyor. Daha 1,5 yıllık falandı ve neden böyle oldu anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?

PSU modeli nedir? Nasıl bir şey oluyor? Hiç mi tetik almıyor bilgisayar?

PSU modeli nedir? Nasıl bir şey oluyor? Hiç mi tetik almıyor bilgisayar?

PSU modeli Aero VX Plus 500. bilgisayar tetik alıyor, işlemci fanının ışığı yandığı gibi sönüyor. İsterseniz farklı bir PSU ile de deneyebilirim.

PSU modeli Aero VX Plus 500. bilgisayar tetik alıyor, işlemci fanının ışığı yandığı gibi sönüyor. İsterseniz farklı bir PSU ile de deneyebilirim.
Sürekli tetik almaya çalışıyor ve almıyor mu yani? Boot loop'a mı giriyor?

1 hafta boyunca prize bağlı bir şekilde kaldıysa statik elektrik biriktirmiş olabilir fişi çekip düğmesine basın açılıp kapanırsa statik elektriki boşaltmış demektir o zaman tekrar deneyin.

Sürekli tetik almaya çalışıyor ve almıyor mu yani? Boot Loop'a mı giriyor?

Yok hocam bir kere almayı deniyor sonrasında çalışmıyor.

1 hafta boyunca prize bağlı bir şekilde kaldıysa statik elektrik biriktirmiş olabilir fişi çekip düğmesine basın açılıp kapanırsa statik elektriki boşaltmış demektir o zaman tekrar deneyin.
Deniyorum hocam

Yok hocam bir kere almayı deniyor sonrasında çalışmıyor.

Deniyorum hocam

Yukarıdaki kişinin dediği gibi bilgisayardaki güç kablosunu çıkar güç tuşuna 30 saniye basılı tut 10 saniye bas çek yap. Sonra düzeliyor mu diye bak.

Yukarıdaki kişinin dediği gibi bilgisayardaki güç kablosunu çıkar güç tuşuna 30 saniye basılı tut 10 saniye bas çek yap. Sonra düzeliyor mu diye bak.
Yok hocam yine tetik almayı denedi ama çalışmadı.

Yok hocam yine tetik almayı denedi ama çalışmadı.
Ramlerden 2 tane varsa birini sök. Oda olmazsa bios pilini çıkar 30 saniye bekle geri tak. Yine olmazsa Güç kaynağı sorunlu yüksek ihtimalle.

Ramlerden 2 tane varsa birini sök. Oda olmazsa bios pilini çıkar 30 saniye bekle geri tak. Yine olmazsa Güç kaynağı sorunlu yüksek ihtimalle.
Denedim hocam yine olmadı. Güç kaynağı testi yaptım onda da yine tetik alıyor, fan ara ara dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…