lazykarma Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bundan 2 hafta önce only climbing oyununu satın almıştım sonra aşırı sinir oldum sildim 2. gün. Yaklaşık 1.5-2 hafta oldu hala param iade edilmedi ne yapacağım?
Arkadaşlar bundan 2 hafta önce only climbing oyununu satın almıştım sonra aşırı sinir oldum sildim 2. gün. Yaklaşık 1.5-2 hafta oldu hala param iade edilmedi ne yapacağım?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 23 Aralık 2023 #11 lazykarma dedi: Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Papara'yı arayıp sorabilirsin. İade onaylandıysa Steam çoktan parayı Papara'ya vermiştir. Papara aksini iddia ederse Steam'e yazarsın. Artı 0 Eksi
lazykarma dedi: Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Papara'yı arayıp sorabilirsin. İade onaylandıysa Steam çoktan parayı Papara'ya vermiştir. Papara aksini iddia ederse Steam'e yazarsın.
alophs Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #12 lazykarma dedi: Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp yardımcı olmalarını isteyin. Olumlu geri dönüş yapacaklardır. Artı 0 Eksi
lazykarma dedi: Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp yardımcı olmalarını isteyin. Olumlu geri dönüş yapacaklardır.
KS KS lazykarma Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #13 alophs dedi: Anladım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
alophs dedi: Anladım hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.