1 hafta sadece su içerek kaç kilo verilir?

Vazgeçmeyin hocam illa ki sonuç göreceksiniz. Akşam 7-8 den sonra bir şeyler yememeye çalışın akşam hiç bir şey yemeyin. Uykunuzu düzenleyin erken yatın erken kalkın. Metabolizmada rol oynuyor. Çizginin 4/1'ini yarılamışsınız fastfoodu bırakarak zaten sadece sabır. Spor salonuna yazılmayı deneyebilirsiniz bence daha hızlı bir serüven olur. Ve bunun genetik ile alakalı olabileceğini de unutmayın. Anneniz babanız kiloları yüksekse ve şişmansa olabilir.

Sadece yağ yakıcağınızı düşünmeyin gıdalardan aldığınız vitamin, kreatin, protein, karbonhidrat ihtiyacınızı göremezsiniz yorgun düşersiniz.

Dostum sen 10 15 senede aldığın kiloyu 2.5 haftada veremediğin için mi bıraktın gerçekten? 38 kg verdim ben 5 ayda. Devamlı yapmazsan zaten kilo veremezsin.

Çok uzun süre devam ettirmen lazım dostum. Bu belki aylar sürebilir. Asla pes etme.
yataktan kalkmaya bile istekli olamıyorum artık maalesef

Dostum sen 10 15 senede aldığın kiloyu 2.5 haftada veremediğin için mi bıraktın gerçekten? 38 kg verdim ben 5 ayda. Devamlı yapmazsan zaten kilo veremezsin.
ama herkes en azından 1 kg bile olsa veriyor kısa surede ben niye hic bisey yapamadım

yok hocam genetik iyi, annemle babamın eski fotografları falan duruyor gayet iyilerdi, şuan da kilolu değiller. üstüne belim de kapı gibi değil, yapabilsem muthis bir sey olurdum aslında bu genetikle. spor salonu da maalesef babam gondermiyor karsı da cıkamıyorum evde yapmaya calısıyordum bir seyler ama artık o da olmuyor butun hevesim motivasyonum yok oldu

Kilon normal zaten hepten zargana mı olcan.
değil be abim. vki'ye gore benim 50lerde olmam lazım ki ben 55'e de razıyım

Kimse 1 kg vermiyor o sürede ödem atıyor.
gercekten mi ya

Kımse 1 2 haftada kılo veremez kolay kolay. Vereceğiniz ilk 3 4 kg ödemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…